orange.ro
 

CONSTRUCTII SI AMENAJARI


Titlu: CONSTRUCTII SI AMENAJARI
Descriere: SC NICOLADI CONSTRUCT SRL - Firma de constructii si amenajari ce activeaza in BUCURESTI
URL: http://www.nicoladiconstruct.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: BUCURESTI, CONSTRUCTII, AMENAJARI, INTERIOARE, EXTERIOARE, GRESIE, FAIANTA, FINISAJE

Acest site a fost adaugat in data de 26/10/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 610

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Infiintari firme
Suntem o echipa de avocati ce desfasoara activitati de consultanta, asistenta si reprezentare in diferite domenii de drept, ce vine in sprijinul dumneavoastra, asigurandu-va de implicarea noastra totala in solutionarea eficienta, intr-un timp cat mai scurt a diverselor probleme pe care le intampinati.

Masini de spalat second hand
Echipa noastra dispune de o experienta bogata pe piata de reparatii masini de spalat, frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice , venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va cea mai completa gama de reparatii si servicii.

Oferim servicii de calitate la preturi exceptionale
Oferim servicii de montaj pardoseli industriale elicopterizate cu quart, turnare sape, consolidari structuri de rezistenta si fundatii, pavare parcari, trotuare, curti la preturi exceptionale si o calitate superioara.

Protectia Muncii.net
Experienta de peste 6 ani ne-a invatat semnificatia unor servicii de calitate, importanta respectarii termenelor, de aceea oferim cele mai bune servicii.Firma noastra da dovada de corectitudine, etica in afaceri, profesionalism.

Panouri solare
Societatea noastra va ofera o gama diversa de panouri solare la preturi avantajoase. Sistemele de panouri solare s-au dovedit cea mai ecologica metoda de incalzire si va recomandam panouri solare de cea mai buna calitate.