orange.ro
 

Tetris Game


Titlu: Tetris Game
Descriere: Aici puteti sa descarcati jocul de care nu te poti plictisi niciodata. Jocul Tetris este indragit atat in randurile copiilor, cat si ale adolescentilor. Jcul este alcatuit din 8 piese. Fiecare piesa a jocului este compusa din patru patratele. Aceste piese trebuie manipulate prin deplasarea lor intr-o parte si alta si rotirea lor in unitati de 90 de grade, cu scopul de a crea o linie orizontala fara goluri.
URL: http://www.thetetrisgame.com

Categorie: timp liber > jocuri online
Cuvinte cheie: jocul, tetris, game

Acest site a fost adaugat in data de 24/10/2008

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 275

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

jocuri cu pesti gratis
Jocuricupesti.com contine cele mai multe jocuri cu animale acvatice si multe alte jocuri cu pesti. Toate aceste jocuri cu pesti nu necesita instalare si pot fi jucate in orice browser.

Jocuri online free
Cu siguranta jocurionlinefree.ro este taramul unde puteti gasii o sumedenie de jocuri online ,jocuri pentru copii, jocuri gratis pentru fete si baieti, jocuri barbie, benten, actiune si nu numai. Incearca noile jocuri acum!

Free Online Games - FaceGamesForYou.com!
Play Free Online Games, fun games, puzzle games, action games, sports games, flash games, adventure games, multiplayer games and more.

jocuripenet.ro
Un site creat special pentru tine. Jocuri gratuite online. Jocuri cu masini, shootere, jocuri cu Mario, jocuri logice, actiune, aventura, poker, sport, jocuri pentru adulti. Primul site romanesc de jocuri.

Jocuri Pentru Copii
Alunga plictiseala cu cele mai frumoase jocuri pentru copii oferite online, toate jocurile fiind noi, acces liber la toate si pentru orice varsta.Distreaza-te gratis cu jocurile care sunt adaugate si asteapta sa fie jucate.