vivacredit.ro
 

Tetris Game


Titlu: Tetris Game
Descriere: Aici puteti sa descarcati jocul de care nu te poti plictisi niciodata. Jocul Tetris este indragit atat in randurile copiilor, cat si ale adolescentilor. Jcul este alcatuit din 8 piese. Fiecare piesa a jocului este compusa din patru patratele. Aceste piese trebuie manipulate prin deplasarea lor intr-o parte si alta si rotirea lor in unitati de 90 de grade, cu scopul de a crea o linie orizontala fara goluri.
URL: http://www.thetetrisgame.com

Categorie: timp liber > jocuri online
Cuvinte cheie: jocul, tetris, game

Acest site a fost adaugat in data de 24/10/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 275

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Jocuri cu tractoare gratis
Jocuricutractoare.ro contine cele mai multe jocuri cu tractoare si multe alte jocuri cu tractoare care cara marfa pentru copii. Toate aceste jocuri cu tractoare nu necesita instalare.

Joc jocuri online
Jocuri Online Gratuite pentru toate gusturile. Cele mai noi si cele mai populare jocuri online gratuite le gasesti chiar aici: actiune, aventuri, arcade, video, muzica, reclame,logice, miniclip, mario, sonic etc. Intra acum si distreaza-te!!

Jocuri pentru toti
Jocuri Barbie, de gatit, de strategie, cu impuscaturi, societate, racing, de actiune, bratz

Jocuri
Jocuri, informatii despre jocuri, unde, ce si cum lanseaza. Jocurile pe care iti place sa le joci, informatii despre ele, forumuri si portaluri, cine ce a mai lansat.

Metin2Soul ©PvP
Este un server PvP nou fara 6/7 fara iteme modati.dispunem de o protectie superioara client site si server ..restu descoperiti voi !\\r\\n\\r\\nSite: http://www.metin2soul.com