vivacredit.ro
 

Tetris Game


Titlu: Tetris Game
Descriere: Aici puteti sa descarcati jocul de care nu te poti plictisi niciodata. Jocul Tetris este indragit atat in randurile copiilor, cat si ale adolescentilor. Jcul este alcatuit din 8 piese. Fiecare piesa a jocului este compusa din patru patratele. Aceste piese trebuie manipulate prin deplasarea lor intr-o parte si alta si rotirea lor in unitati de 90 de grade, cu scopul de a crea o linie orizontala fara goluri.
URL: http://www.thetetrisgame.com

Categorie: timp liber > jocuri online
Cuvinte cheie: jocul, tetris, game

Acest site a fost adaugat in data de 24/10/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 276

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

jocuri ca la aparate
Cele mai tari jocuri ca la aparate si poker ca la aparate si multe alte jocuri! Poti alege din multele jocuri cu pacanele sau jocuri casino gen Sizzling Hot , Book of Ra, Crazy Monkey, Fruit Cocktail, Dolphin Pearl , American Poker, sau de noroc cum ar fi Ruleta, BlackJack si multe altele. Te asteptam pe site-ul nostru.

jocuri-barbie.ro
Jocuri Barbie este o colectie de jocuri adunate special pentru a va face timpul liber mai placut.

Jocuri noi online
Pe acest site vei gasi o frumoasa colectie de jocuri pentru copii gratuite impartita in diferite categorii in functie de preferintele fiecarui utilizator. Jocurile vor fi actualizate zilnic cu cele mai noi aparitii in acest domeniu al jocurilor flash online.

Fun, Jocuri, Joculete, Miniclip, Flash, Online
Fun, Jocuri, Joculete, Joc, Jocuri cu Masini, Jocuri pentru Copii, Jocuri, Miniclip, Online, Flash, Game, Dress Up, Barbie, Jocuri gratis noi, Jocuri fete, Jocuri cu mario, Miniclip, Impuscaturi, Curse

Bun Venit Pe Cutitaru !!!!
Intrati Si Rezolvati