watchshop.ro
 

Constructor Imobiliare


Titlu: Constructor Imobiliare
Descriere: Companie Constructii Amenajari Finisaje Interioare Exterioare , Agentie Imobiliara , Consultanta Investitii , Materiale De Constructii , Geamuri Termopan .
URL: http://constructor-imobiliare.cabanova.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: constructor, imobiliare, brasov,

Acest site a fost adaugat in data de 24/10/2008

Voturi luna acasta : 9

Voturi total : 696

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Euro Fish Market SRL - comercializare de peste si produse din peste
comercializare de peste si produse din peste ; transport de peste viu , si peste congelat cu auto frigorifice.

Consultanta contabila financiara
Grama Accounting, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara, expertize financiare, raportari financiar-contabile

cursuri de calificare
Prin programele de training la cerere, Development Training Consulting vine in intampinarea nevoilor companiilor de dezvoltare a resurselor umane, a abilitatilor de comunicare si de lucru in echipa, de a-si crea o echipa profesionista care sa-l diferentieze de competitori. Oferim consultanta in domeniul FINANTARILOR EUROPENE, managementul proiectelor atat la nivel de consiliere, implementare cat si raportare financiara.

WorkTest SMA - Manopera lucrari de constructii
Manopera in Constructii de la o Echipa de Profesionisti care isi respecta INTOTDEAUNA Termenele! Montaj Rigips, Montaj Pereti Rigips, Montaj Gresie Faianta, Montaj Parchet, Montaj Tapet, Zidarie, Tencuieli, Zugraveli, Sape, Termoizolatii.

Traduceri acte
Traduceri autorizate acte juridice din si in limbile engleza si franceza:\\r\\n- Acte auto\\r\\n- Diplome, foi matricole, situatii scolare si alte acte de studii\\r\\n- Certificate de nastere, de casatorie, de deces\\r\\n- Carti de identitate \\r\\n- Caziere judiciare \\r\\n- Invitatii\\r\\n- Adeverinte medicale, bilete de analiza, de internare sau iesire din spital etc.\\r\\n- Contracte, acte constitutive, diverse hotarari provenite de la instantele de judecata, acte notariale s.a.