elefant.ro
 

Sejur Slanic Prahova


Titlu: Sejur Slanic Prahova
Descriere: Oferte de cazare Slanic Prahova. Oferte de Revelion si Paste la hoteluri si restaurante din Slanic Prahova si Valenii de Munte. Vizitati salina Slanic Prahova, Muntele de sare, Grota Miresei, Lacul Baciului.
URL: http://www.oferte-slanic.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: sejur slanic, revelion slanic prahova, oferte slanic prahova,

Acest site a fost adaugat in data de 23/10/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare in Delta Dunarii Pensiunea Delta Paradis
Pensiunea Delta Paradis din Murighiol, canal Dunavăț, oferim cazare în vacanță sau sejur, pentru pescari și turiști, în regim hotelier, pensiune sau demipensiune, excursii cu ghizi pentru agrement si pescuit în Delta Dunării. Restauran, piscina, wifi,

Cazare in Bucuresti
EasyBucharest vine in intampinarea clientilor nostri care doresc cazare in Bucuresti. Apartamentele noastre au locatii, dotari si design interior personalizat, care sa satisfaca un standard cat mai inalt de calitate si confort.

Rezervari hoteliere extern
Rezervari hoteliere in timp real la peste 30000 de hoteluri din intreaga lume.

Cazare regim hotelier Bucuresti
Agentie ce ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti, inchirieri apartamente si garsoniere pe termen scurt, Garsoniere regim hotelier Bucuresti, Apartamente in regim hotelier,Regim hotleier in Bucuresti.Cazare regim hotelier Bucuresti garsoniere.

Hotel Azuga SKI & BIKE Resort
AZUGA SKI & BIKE RESORT este un hotel de 3 stele din Azuga, situat la baza partiei Sorica, la 2 km de DN1. Situat la numai 5 km de Busteni si la 35 km de Brasov, AZUGA SKI & BIKE RESORT, este locatia ideala atat pentru turistii dornici sa practice ski si bike, cat si pentru oamenii de afaceri.