smokemania.ro
 

conta.ro


Titlu: conta.ro
Descriere: Conta.ro - 100% contabilitate Noutati Legislative. Programe de contabilitate. Revista presei. Forum contabil. Director firme contabilitate. Anunturi angajare. Noutati contabile, economice.
URL: http://www.conta.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: conta, contabilitate, portal contabil, noutati

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mediator Aurelian Radu
Oferim servicii de mediere la un inalt grad de profesionalism, pentru orice tip de disputa. Prin mediere conflictele se pot rezolva intr-un timp scurt, cu costuri reduse.

Avocat specializat in despagubiri la Fondul Proprietatea
Avocat Iulian Lepa va stau la dispozitie si ofer asistenta juridica pentru probleme de drept civil, retrocedari pe Legile 10 / 2001 si 247 / 2005, revendicari, drept comercial, drept administrativ si drept penal. Cabinetul de avocatura este situat pe Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 36 iar consultatia juridica initiala este gratuita.

Delaware Accident Lawyer
Cu peste 2 decenii experienta în tratarea accidentelor auto, accidente de masina, accidente camioane si motociclete avocatul Fred Freibott are cunostintele si resursele sa se ocupe de cazul dumneavoastra.

Seminar online Recuperare creante si Insolventa
Recupereaza-ti ACUM banii de la clientii rau-platnici si afla cum poti evita insolventa (Legea 85/2006) Vino cu noi la Primul Seminar Online cu tema “Insolventa – Dezastru sau Colac de salvare?” sau ”Cum sa eviti/solutionezi situatiile de plati intarziate si sa-ti recuperezi creantele!” in data de 5 Mai 2009, ora 14.00, direct din fata calculatorului personal sa afli TOT ce trebuie sa stii despre EVITAREA DEBITELOR si INSOLVENTA (Legea 85/2006)!

Mediator Mediere
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Ideea de justitie se regaseste atat in fiecare individ cat si in organizarea cetatii. Omul nu trebuie sa raspunda la o nedreptate cu alta, nici la rau cu rau, orice i-ar face alt om.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Platon