orange.ro
 

conta.ro


Titlu: conta.ro
Descriere: Conta.ro - 100% contabilitate Noutati Legislative. Programe de contabilitate. Revista presei. Forum contabil. Director firme contabilitate. Anunturi angajare. Noutati contabile, economice.
URL: http://www.conta.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: conta, contabilitate, portal contabil, noutati

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

hEaDsHoTuRi
Toateeee Cele tari!

Succesiuni, Mostenire
Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” va ofera servicii profesioniste si eficiente de Consultanta si/sau asistenta si reprezentare in instanta pentru mostenitorii legali si/sau testamentari, precum si Consultanta pentru persoanele fizice care doresc sa dispuna de bunurile proprii din timpul vietii.

Birou Executor Judecatoresc Bucuresti
Biroul Executor Judecatoresc Ulman Bogdan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil, comercial, penal, contencios administrativ si dreptul muncii, precum si in notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese-verbale de oferta reala, puneri in posesie, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare.

Mediator de penal
,,Mediere infractiuni Bucuresti. Impacare dosar penal. Birou de Mediator mediere penala.,,

Servicii juridice - cabinet de avocatura
Cabinet individual de avocatura - suntem sfatuitorii si aparatorii clientilor nostri! Oferim consultanta companiilor cu capital de stat, privat romanesc si strain