vivacredit.ro
 

conta.ro


Titlu: conta.ro
Descriere: Conta.ro - 100% contabilitate Noutati Legislative. Programe de contabilitate. Revista presei. Forum contabil. Director firme contabilitate. Anunturi angajare. Noutati contabile, economice.
URL: http://www.conta.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: conta, contabilitate, portal contabil, noutati

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Recuperare Daune Asigurari
Formam o echipa de avocati profesionisti specializati in recuperarea banilor in cazul daunelor din asigurari.Aparam interesele clientilor si ii reprezentam impotriva societatilor de asigurare care nu respecta termenii contractelor si amana platirea pagubelor suferite de clienti.

Ionescu & Novac - Societate civila de avocati
Oferim consultanta juridica in special in urmatoarele ramuri juridice:- in materia dreptului civil;- in materia dreptului penal;- in materia dreptului familiei;- in materia dreptului fiscal.- in materia dreptului muncii;- in materia dreptului comercial si al afacerilor;- in materia recuperarii creantelor;- reorganizare/lichidare/insolventa;- in materia daunelor auto, despagubiri;

Succesiuni, Mostenire
Cabinetul de Avocat “Olac Diana-Iulia” va ofera servicii profesioniste si eficiente de Consultanta si/sau asistenta si reprezentare in instanta pentru mostenitorii legali si/sau testamentari, precum si Consultanta pentru persoanele fizice care doresc sa dispuna de bunurile proprii din timpul vietii.

3. Sectorul 5 - obie...
1. Sectorul 5 se inv...

Mediere
Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor.