elefant.ro
 

conta.ro


Titlu: conta.ro
Descriere: Conta.ro - 100% contabilitate Noutati Legislative. Programe de contabilitate. Revista presei. Forum contabil. Director firme contabilitate. Anunturi angajare. Noutati contabile, economice.
URL: http://www.conta.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: conta, contabilitate, portal contabil, noutati

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Arcliffe - cabinet avocatura
ARCLIFFE LLP este o firmă de avocatură internațională cu servicii complete, axată exclusiv pe Europa Centrală și de Est (CEE) sau altfel cunoscută sub denumirea de Europa emergentă.

B.E.J. Paun Catalin Stefan
B.E.J. Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, recuperari de creante, notificari, evacuari, puneri in posesie, predare de bunuri, confiscari, executari silite mobiliare si imobiliare. \\\\\\\\r\\\\\\\\nAdresa: Calea 13 Septembrie Nr. 133, Ap. 42, S. 5, Bucuresti\\\\\\\\r\\\\\\\\nTel/fax: 0217810001\\\\\\\\r\\\\\\\\nMobil: 0749089181\\\\\\\\r\\\\\\\\nProgram: Luni-Vineri: 09:00-17:00\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Ilie & Cristea - Societate Civila de Avocati, Bucuresti
Site-ul prezinta societatea de avocati Ilie & Cristea, domeniile de expertiza, serviciile oferite si o pagina de noutati si articole. Ilie & Cristea SCPA ofera consultanta juridica si reprezentare in toate domeniile dreptului roman si in special in dreptul civil si comercial.

lex.webis.ro
Portal legislativ Webis - Motor optimizat de cautare in colectia de acte normative ce compun legislatia Romaniei. Sectiuni de divertisment si forum de discutii tematice sau generalitati.

Portal contabilitate
Portal contabilitate. Fiscalitate. Forum contabil. Director profesionisti. Joburi. Noutati legislative. Dictionar financiar – contabil.