vivacredit.ro
 

Sport


Titlu: Sport
Descriere: Portal de sport. Info sport , stiri sportive, fotbal, handbal, tenis, box, k1, baschet, motoare, steaua, dinamo, rapid, info-sport.ro
URL: http://www.info-sport.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: Info sport, stiri sportive, fotbal, info-sport.ro

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 222

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Kangoo Jumps
Programul Kangoo Jumps reprezinta o forma inovatoare si distractiva a aerobicului. Exercitiile sunt foarte dinamice si distractive, dar in acelasi timp ard celulita, ajuta la slabit, stimuleaza sistemul limfatic si intaresc sistemul imunitar.

Liga judeteana - Rapid Dumesti, campioana judetului Iasi
Comuna Dumesti (Iasi) a fost \"vopsita\" in alb-visiniu odata cu infiintarea echipei locale, Rapid, autoarea unor succese de rasunet pe plan local. De ani buni, Rapid domina fotbalul iesean la nivelul Ligii a IV-a.

OpenTenis.ro
O revista online dedicata tenisului romanesc si international. Cele mai noi stiri din tenis. Imagini exclusive de la meciurile de tenis de la turneele de Mare Slam. Informatii practice pentru tenis - cum se alege o racheta, cum se realizeaza un antrenament specific.

BC Laguna scoala de baschet Bucuresti
BC LAGUNA scoala de baschet particulara Bucuresti, infiintata la initiativa unor fosti sportivi de performanta, club de baschet unde copiilor li se ofera atat sansa de a face sport, miscare intr-un cadru organizat, sub atenta supraveghere si indrumare de catre antrenori de baschet profesionisti.

Totul despre fotbal!
Aici gasesti totul despre fotbal!Stiri orice....