orange.ro
 

Spalator inox pentru bucatarii, restaurante


Titlu: Spalator inox pentru bucatarii, restaurante
Descriere: Societatea noastra este certificata ISO 9001 si este specializata in executia si comercializarea de produse pentru dotari bucatarii profesionale: restaurante, cantine, hoteluri, unitati militare, spitale, gradinite, amenajari vile si piscine
URL: http://www.spalatorinox.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: Mobilier inox, Balustrade, Fier forjat, Confectii metalice, Accesorii inox, ustensile inox, mese inox

Acest site a fost adaugat in data de 21/10/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

EuroCS
Este un site de PhotoShop Counter Strike si are nevoie de inregistrarea ta

Romanii au talent
Romanii au telent - Siteul nostru este dedicat emisiunii \"Romanii au talent\". Gasiti pe site-ul www.romanii-au-talent.info stiri, clipuri, poze si impresii despre emisiunea \"Romanii au talent\"

Piscine
Consult-Pools ofera gama completa de servicii din domeniul wellness (piscine, saune, spa, baie de aburi): consultanta, proiectare, executie, echipamente. Pentru mai multe detalii, intrati pe site-ul nostru.

Curs BNR
Curs BNR euro, dolari si alte valute. Aflati cursul BNR actualizat zilnic. Gasiti pe sit grafice evolutie curs valutar si istoric curs valutar.

Pepiniera Moara-Zmeur,Coacaz,Afin,Mur
Pepiniera Moara vinde arbusti fructiferi si stoloni de capsuni dintr-o paleta deosebit de bogata de soiuri. Plantele sunt certificate fiind insotite de documente de calitate si conformitate conform standardelor europene. Relatii si comenzi la 0744-597843