vivacredit.ro
 

Turism


Titlu: Turism
Descriere: Turism,cazare pensiuni,vile,cabane,hoteluri,cazare la munte,cazare la mare,oferte cazari,oferte de Revelion si Craciun ,Revelion la munte,Cazare Sinaia Predeal Brasov,oferte transport,mersul trenurilor
URL: http://www.pro-turism.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: agentii de turism, Revelion 2008

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 324

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hotel Ocean Palace Arad
Hotel in Arad, cu dotari de 4 stele situat in centrul Aradului. Restaurant in Arad, cu specific romanesc si mediteranean. Va punem la dispozitie servicii de organizari evenimente si servicii de catering in Arad. Rezervari online.

Case de Vacanta - Ca sa te bucuri de vacanta !
Case de vacanta - va ofera servicii de cazare deosebite intr-un cadru natural special, in cateva locatii din marginimea sibiului.

Hotel JW Marriott Bucuresti | Bucharest - Contact
Hotelul JW Marriott din Bucuresti ofera cea mai fina eleganta si confort european, cu 402 camere Deluxe, 6 restaurante, un centru de conferinta, un club de sanatate si statiune balneara, o galerie de magazine si Grand Casino.

cazare iasi
In cadrul locatei am pus accentul pe asigurarea unui set de dotari si facilitati generale la standard inalt. Asiguram curatenie zilnica in camere si asternuturi curate. De asemenea spatiile sanitare comune, prezente pe fiecare etaj, sunt dotate cu lavoare, dusuri cu apa calda si toalete, ce pot suporta o capacitate de 30 de persoane simultan.

Cazare in Brasov
Pensiunea Luiza vă invită în inima Transilvaniei, în Braşovechi pentru a descoperi lumea noastră şi splendoarea peisajelor. Oferim cazare oaspeţilor noştri într-un decor istoric plin de frumuseţe.