smokemania.ro
 

Turism


Titlu: Turism
Descriere: Turism,cazare pensiuni,vile,cabane,hoteluri,cazare la munte,cazare la mare,oferte cazari,oferte de Revelion si Craciun ,Revelion la munte,Cazare Sinaia Predeal Brasov,oferte transport,mersul trenurilor
URL: http://www.pro-turism.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: agentii de turism, Revelion 2008

Acest site a fost adaugat in data de 18/12/2007

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 324

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Alberghi Lago di Garda
Complex de hoteluri de 3 , 4 si 5 stele localizate in zona Garda Italiei. Lantul este format din 21 de hoteluri desfasurate pe intreaga zona Lago di Garda. Hotelurile dispun de toate conditiile necesare si toate sunt aproape de plaja.

vietnam hotels
Vietnam hotels - hotels in Vietnam with Vietnam hotel dot biz. A Hotels portal offers all hotel deals in Vietnam including: Hanoi hotels, Ho Chi MInh hotels, Nha Trang hotels, Hoi An hotels, Phu Quoc hotels with with Vietnam Travel Agency!

Ave Hotel Bucuresti
AVE Hotel Bucuresti va ofera sevicii de 4 stele la preturi de 3 stele in cele doua locatii extrem de accesibile, cu design personalizat, ce depasesc standardele clasice de cazare intr-un hotel central in Bucuresti.

Dor de Munte
Dor de Munte 3*** este in centrul statiuni Muntele Mic la o altitudine de 1, 5 km si este prima adresa pentru Dumeavostra pentru a avea un sejur placut. Hotelul Dor de Munte are in dotare 35 camere cu pat dublu, Tv si 5 apartamente cu 2 paturi duble, sala conferinte, camera de joaca pentru copii, sala fitness, solar bronzat, sauna, restaurant, bar. Este situat chiar la baza partiei de ski din centrul Statiunii Muntele Mic.

Hotel Opal Jupiter-Cap Aurora
Cazare 3 Stele La Malul Marii Negre. Echipa tanara a Hotelului Opal, indrumata de managementul cu o experienta de peste 30 de ani, va sta la dispozitie cu servicii de cea mai inalta calitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7.