smokemania.ro
 

ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES


Titlu: ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES
Descriere: ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES, legislatie, noutati, legaturi utile,informatii,....
URL: http://www.amfms.3x.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: medicina, medic, medicamente, bolnavi, asociatia medicilor de familie mures, asociatie, medic de familie

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2008

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 1178

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Albire dentara profesionala Brasov - EsDent
Cosmetica si estetica dentara sunt servicii dedicate artei si stiintei de a reda zambetul natural al unei persoane, imbunatatindu-i imaginea si respectul de sine, redandu-i starea de bine in ansamblu.

cabinet stomatologic Colentina elveto-dent.ro
Clinica Stomatologica ElvetoDent ofera servicii medicale de: endodonție, chirurgie, implantologie, estetică dentară, protetică, ortodonție . Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Mai multe detalii pe pagina: https://elveto-dent.ro/

Mesoterapia NEWSKIN Clinic
MESOTERAPIA este o tehnica activa prin care sunt introduse in dermul mediu si profund subtante vitale regenerarii si revitalizarii cutanate.\\r\\nTerapia prin mesoterapie hraneste si regenereaza celulele stimulând fibroblastii, celulele care vor fabrica colagen, elastina si acid hialuronic, inducând o regenerare cutanata importanta, pielea devenind hidratata, repulpata, cu o tenta stralucitoare, luminoasa.

Periartita scapulohumerala PSH
Umar blocat sau umar dislocat tratament. Recuperare periartrita scapulohumerala PSH prin sedinte de fizioterapie si masaj terapeutic - alcatuim programe de kinetoterapie (gimnastica medicala) cu exercitii specifice pentru dureri de umar

ejaculare precoce
Pastile pentru potenta, ce ajuta in prevenirea ejacularii precoce (ejacularii premature) , ajutand la intarzierea ejacularii cu pana la 4 ore. Power V8 - supliment natural pentru potenta, impotenta si erectii de lunga durata.