orange.ro
 

ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES


Titlu: ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES
Descriere: ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES, legislatie, noutati, legaturi utile,informatii,....
URL: http://www.amfms.3x.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: medicina, medic, medicamente, bolnavi, asociatia medicilor de familie mures, asociatie, medic de familie

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 1171

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Produse naturite Calivita
Magazin on-line de produse naturiste Calivita. Puteti cumpara de la noi : vitamine, antioxidanti Calivita, produse pe baza de plante medicinale, produse pentru slabit, produse pentru digestie usoara Calivita si alte suplimente alimentare.

Cabinet Medical Dermatologie Dr. Viorica Gabrian
Cabinet medical dermatologie, cosmetologie, dermatologie estetica. Va oferim consultatii si tratamente de specialitate cu plata sau gratuit pentru pacientii asigurati. Oferim: cauterizari chimice sau electrice, recoltare secretii, efectuare biopsii, tratamente cu toxina botulinica, mici interventii chirurgicale. Colaboram cu alte clinici private de specialitate. Aveti posibilitatea de a va programa on-line la adresa www.cmi-dermato.ro, e-mail gabrian@cmi-dermato.ro sau tel 0723272446.

Vreau sa ma ingras
De cate ori nu ai cautat retete de ingrasat?De cate ori n-ai spus \"VREAU SA MA INGRAS\".Ai cautat de zeci de ori retete si modalitati de ingrasare si nu ai gasit decat retete de slabit.Aici, pe acest blog gasesti retete, tratamente, regimuri de ingrasare.Pofta buna!

Diete de slabit
Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus si n-ai gasit o varianta, sfatul nostru este sa apelezi la diete. Dietele sunt programe de alimentatie prescrise de cei mai buni nutritionisti romani!

Tratament CyberKnife
Tratamentul CyberKnife impotriva cancerului reprezinta cea mai moderna arma din cadrul oncologiei. Cu ajutorul CyberKnife tumorile sunt iradiate cu doze extrem de mari insa cu precizie chirurgicala, pastrand intact tesutul sanatos adiacent.