watchshop.ro
 

ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES


Titlu: ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES
Descriere: ASOCIATIA MEDICILOR DE FAMILIE MURES, legislatie, noutati, legaturi utile,informatii,....
URL: http://www.amfms.3x.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: medicina, medic, medicamente, bolnavi, asociatia medicilor de familie mures, asociatie, medic de familie

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2008

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 1158

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Tratamente hemoroizi
Tratamente pentru hemoroizi. Hemoroizii afecteaza cam 80 la suta din populatie si majoritatea oameniilor nu stiu ca sufera de aceasta boala.

Tratamente Varice
Informatii Tratamente Varice. Tratamente varice, solutii naturiste pentru tratarea varicelor, leacuri babesti sau ultimele titpuri de tratamente pentru avrice.

depresie
Dificultati cauzate de orientarea sexuala - se pot trata foarte usor de catre specialistii nostrii,iti recomandam sa ne contactezi intrand pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii si pentru a ne contacta www.psihoterapie-arad.ro. Metoda Nr.1 de Psihoterapie, in Statele Unite si Canada.

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos
De ce sa aleg Leomedica ? Am sa va raspund: ambientul placut, medicii si personalul medical foarte bine pregatit, aparatele de ultima generatie, preocuparea continua pentru binele celor care ni se adreseaza - sunt doar citeva din motivele pe care as putea sa le invoc.

Implant de par impotriva caderii parului
Rarirea parului, aparitia cheliei la barbatiā€¦ Alegeti serviciile exclusive ale clinicii Doctor Hair Clinic din Szeged. Implant de par la pret accesibil, profesionalism si ambienta placuta. Cele mai moderne tehnici de implant de par.