orange.ro
 

blueair-web.com


Titlu: blueair-web.com
Descriere: Blue Air este prima companie aeriana romaneasca de tip \"low-cost\" si opereaza pe destinatiile Milano, Roma, Barcelona..
URL: http://www.blueair-web.com

Categorie: turism > agentii de turism
Cuvinte cheie: Blue Air, low cost, bilete avion, Milano, Roma, Barcelona

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Agentie de Turism Botosani - Acr Tours
Agentia de Turism din Botosani, Acr Tours este colaborator direct cu tour-operatori din Germania si nu numai!

Agentia de turism Loroni Travel
Agentia de turism Loroni Travel Targoviste ofera intreaga gama de servicii turistice: turism intern, turism extern, vacante Bulgaria, vacante la munte, vacante la mare, tabere, circuite turistice, bilete avion, bilete autocar.

Cazare Ocna Sibiului
Pensiunea Casa Verman Cazare Ocna Sibiului, confortul si caldura de care aveti nevoie, zona cu complex de tratament balneo climateric si 15 lacuri sarate

Hotel Clasic Alba
Hotel Clasic Sebes ofera servicii de cazare si restaurant la standarde moderne in Sebes, la 15 km de Alba Iulia, dispunde de 14 camere cu pat matrimonial sau 2 paturi. Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu cabina de dus, cada, linie telefonica interna si internationala, apa calda non-stop, televizor color, internet wireless, minibar, pat suplimentar pentru copii pana la 10 ani, etc

Paloma House Tourism
Site-ul www.OferteTurismVacante.ro apartine agentiei PALOMA HOUSE Tourism, care va ofera vacante, sejururi, circuite si city break-uri la preturi accesibile si oferte personalizate dupa preferintele si bugetul fiecaruia.