watchshop.ro
 

super site intra si tu si vezi misto


Titlu: super site intra si tu si vezi misto
Descriere: super tare nu alta
URL: http://filme-marfa.page.tl

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: jocuri, filme, tv onlaine

Acest site a fost adaugat in data de 11/10/2008

Voturi luna acasta : 11

Voturi total : 569

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

KeySoft - Solutii Software pentru Managementul Afacerii
KeySoft TMS (Total Management System) este un sistem coerent de gestiune si conducere a intreprinderii. Aplicatie modulara si scalabila: ERP (gestiune si contabilitate), CRM (relatii cu clientii), DMS (documente, fluxuri , formulare, scanare, locatii), HR, BI (cashflow, grafice, indicatori, rapoarte), SFA, catalog web. Dexgine este un instrument rapid pentru dezvoltare a aplicatiilor ce au in spate baze de date: KeyBudget, KeyGroupware, KeyInvoice, KeyOftalm, alte aplicatii cu baze de date.

Tablete ieftine
Cele mai noi tablete aparute pe piata le gasesti la noi! Vom incerca sa va ajutam in achizitia unei tablete prin reviewuri, comparatii, stiri si o oferta cat mai variata de tablete.

Upload
Upload-Ro.Ro este un serviciu gratuit de gazduire fisiere. Acest serviciu este destinat persoanelor care doresc un mod simplu si rapid de a-si stoca fisierele sau de a le imparti cu prietenii.

Science and Tech Blog
This website is about technology and includes articles on science, technology, medicine, upcoming gadgets, electronic devices. On Coredore you will also find interesting articles on concept designs, laptops and gizmos.

Reumplere cartuse imprimanta
Cartusele pentru imprimanta au devenit din ce in ce mai scumpe, asa ca cea mai buna alegere este reumplere cartuse de imprimanta, multifunctionale, copiatoare, faxuri, atat inkjet cu cerneala cat si laser cu toner.