orange.ro
 

super site intra si tu si vezi misto


Titlu: super site intra si tu si vezi misto
Descriere: super tare nu alta
URL: http://filme-marfa.page.tl

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: jocuri, filme, tv onlaine

Acest site a fost adaugat in data de 11/10/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 571

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dynamic System
Solutii optime si eficiente de mentenanta si service calculatoare. Efectuam si operatiune de depanare a calculatoarelor la domiciliul persoanelor fizice, fara taxa suplimentara de deplasare.

program gestiune | gestiune stocuri
Micro-ERP va ofera posibilitatea de gestionare eficace a stocurilor, prin emiterea rapida a documentelor de iesire, si inregistrarea simpla a documentelor de intrare. Aveti posibilitatea de gestionarea a preturilor dupa o lista de pret, iar prin modulul de Discounturi si Promotii, aveti posibilitatea de generare discounturi si promotii, sau de fidelizare a clientilor prin gruparea acestora pe categorii de clienti, care pot beneficia de anumite discounturi pe toata grila de produse.

Recomputer
Recomputer va pune la dispozitie o gama variata de calculatoare second hand, monitoare second hand, laptop-uri second hand, imprimante second hand, sisteme second hand la preturi accesibile…

Acces Soft - program salarii
Acces Soft S.r.l. ofera solutii software profesionale si flexibile destinate integrarii în procesul de afaceri, solutii care ajuta sectorul de firme mici si mijlocii să beneficieze de o mare eficienta operationala în gestionarea si prelucrarea informatiilor.Totalsal este un program de salarii si personal , modern si usor de utilizat, multisocietate, bugetari, multiutilizatori . Calcul salarii, CM, CO, configurare sporuri/retineri, state plata, fluturasi, declaratii, fise fiscale .

Laptopuri ieftine, laptop apple, laptop hp
Aflati informatii despre laptopurile, calculatoarele, camerele digitale, tablete, telefoane mobile si multe altele produse vezi ce trebuie sa cumperi si ce nu