elefant.ro
 

calificativ.ro


Titlu: calificativ.ro
Descriere: Calificativ.ro - Curajos. Onest. Critic. Pentru prima data elevii pot sa-si critice profesorii. Note pentru profesori! Ghidul scolilor, liceelor si facultatilor din Romania.
URL: http://www.calificativ.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: calificativ, teste nationale, admitere liceu, subiecte baclaureat, codul bunelor maniere

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

dictionar geografic
Geografic .info este un dictionar geografic,cu termini geografici,biologici si geologici noi, cu referate despre geografie si geologie. Are peste 3000 de termini adaugati pana acum si in fiecare zi se adauga peste 100 de termini noi. Utilizatorii se pot inregistra gratis si pot contribui la dezvoltarea site-ului.Este un dictionar practic pentru studenti si elevi

Citate de viata
Afla povestile de viata a sute de oameni care au trecut prin situatii ca ale tale. Povesti de viata ale persoanelor care au invins dificultatile.

Britanica Learning Centre
Brit Summer House. Lasati-va copilul in vacanta la noi, intre orele 8 si 18, si va avea parte de multa atentie, distractie, hrana sanatoasa si odihna activa. Plus cursuri de engleza, germana si alte programe. Pentru o zi, o saptamana sau o luna, copiii vor fi sub supravegherea atenta a profesorilor nostri, cu care se vor relaxa si vor invata in acelasi timp. Pentru inscrieri, contactati-ne la office@britanica.ro, 021 539 5888/021 648 0032 sau 0756 079 147/0752 446 606. Va asteptam!

Scoala de Tarot - Informatii articole si cursuri de tarot online
Nu exista tentatie mai mare pentru om decat aceea de a-si cunoaste viitorul. Adevarata putere a Tarotului este insa aceea de a va ajuta sa va construiti viitorul si mai putin aceea de a cunoaste un potential viitor. In acest site, veti descoperi semnificatiile cartilor de tarot, articole interesante despre utilizarea lui si puteti urma cursuri de tarot online profesioniste. Va voi destainui aici o mare parte din informatiile care, in general, sunt ascunse de ochii si urechile celor neinitiati.

BrainConcert – cursuri si training IT specializat.
Obiectivul companiei BrainConcert este imbunatatirea capacitatilor si aptitudinilor echipelor de dezvoltarea ale clientilor din domeniul IT, asigurand un nivel inalt de pregatire si informare cu privire la cele mai bune practici.