elefant.ro
 

Platforma de concursuri Online


Titlu: Platforma de concursuri Online
Descriere: Esti Profesor? Sau vrei sa fi in pielea unui profesor? Nimic mai simplu. Creaza-ti gratuit propriul tau concurs online, sau doar participa la unul din concursurile deja create.
URL: http://www.it1.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: platforma concursuri online it1 profesor

Acest site a fost adaugat in data de 06/10/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dictionar Roman Francez
Invata limba franceza cu ajutorul dictionarului roman-francez si francez-roman pus la dispozitie de site-ul nostru complet gratuit, online, fara sa necesite descarcare.

Meditatii pentru copii la limba engleza in Bacau
Absolventa a facultatii de litere cu o bogata experienta in lucrul cu copiii, dau meditatii la limba engleza si spaniola. Disponibile in Bacau, intalnirile celor mici cu limba engleza si spaniola devin o placere datorita metodelor adaptate pe care le folosesc. Contactati-ma pentru detalii.

Cursuri de formare profesionala
Avangarde Business Academy este o companie privata, specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti – cursuri de specializare (cursuri acreditate ANC sau cursuri online). Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional.

Admission Services for Universities & Colleges
Xpertz Solution Ltd is a leading educational services organization providing a new generation of counseling and placement services to international students from all around the world.

Platforma de concursuri Online
Esti Profesor? Sau vrei sa fi in pielea unui profesor? Nimic mai simplu. Creaza-ti gratuit propriul tau concurs online, sau doar participa la unul din concursurile deja create.