elefant.ro
 

Accesorii Componente IT


Titlu: Accesorii Componente IT
Descriere: Avem solutii de inlocuire a componentelor de laptop,telefon sau tableta pentru o gama larga de modele.Comercializarea produselor prezentate pe site sunt vandute doar in cadrul online.\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\nComponentele si accesoriile pentru laptop,telefon sau tableta,in mare parte au o garantie de 3,6,12 luni respectiv 30 zile.\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\nPrintre categoriile prezente se afla incarcatoare,baterii,tastaturi cat si ansamblu,display,carcase,coolere.
URL: https://accesorii-it.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: baterie laptop, tastatura, incarcator, display, cooler, carcasa, capac, ansamblu, adeziv

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2020

Voturi luna acasta : 15

Voturi total : 15

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Extensii par
Extensii de par natural Remy! Extensii naturale clip on, microring, microstik, nanoring, cheratina, tape in, cusute, trese, cozi, bretoane. Extensii drepte, ondulate, crete. Mostra gratis!

Parfumuri ieftine
Ixora magazin online va propune o fama variata de parfumuri de dama si barbatesti din gama parfumurilor ieftine la o calitate deosebita. Orice parfum din gama noastra corespunde marilor branduri si-l puteti achizitiona la un pret unic.

Deluxe SPA - Saune, Cabine de Dus, Piscine SPA
Deluxe SPA va ofera o gama variata de produse SPA, Jacuzzi, Minipiscine si Piscine SPA, Cazi si Cabine de Dus cu Hidromasaj, la preturi de importator, raportul calitate/pret fiind de neegalat!

Ie Traditionala
Magazin online ieftin cu produse de calitate, infiintat in 2017 din dorinta de a oferi haine de o calitate superioare la preturi rezonabile

Jucarii Copii si bebelusi
Cele mai frumoase jucarii si jocuri pentru copii si bebelusi in magazainele online de copii. Comparati super preturi la jucarii cu telecomanda, papusi si accesorii, laptop-uri ducative si multe altele