elefant.ro
 

Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscului din Romania


Titlu: Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscului din Romania
Descriere: ASOCIATIA NATIONALA A PROFESIONISTILOR IN MANAGEMENTUL RISCURILOR DIN ROMANIA este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica si independenta, avand ca si obiectiv principal reprezentarea intereselor si promovarea practicilor profesionistilor ce activeaza in domeniul riscurilor in Romania. Managementul riscului ne ajuta sa diminuam procentul aparitiei de evenimente care ne pot afecta (pozitiv sau negativ) obiectivele stabilite.
URL: http://www.anpmr.ro

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: Managementul riscului, Risc, Curs manager al sistemului de management al riscului, Asociatie, Curs

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2020

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Adoptii copii
#EuAdopt iti ofera detaliile de care ai nevoie in legatura cu adoptiile de copii din Romania; oferim informatii si conditii complete de adoptie a unui copil.

Petitii Online | Creeaza sau semneaza o petitie online!
Platforma ce va permite crearea sau semnarea de petitii online. Incepe acum campania de petitie pentru a provoca o schimbare sociala.

Ajuta Copii sa Zambeasca
Adu zambetul pe fata unor copii care au uitat sa se joace, au uitat sa se bucure. Daca ai haine de copii si jucarii ce nu-ti mai folosesc, nu le arunca! Ofera-le celor ce nu au! Vino alaturi de noi! \\\\\\\"Ajuta copii sa zambeasca!\\\\\\\" Fericirea lor incepe de la tine!

Programul CORAI - Granturile SEE 2009-2014
Pagina web a Programului RO10 \"Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale\", finantat prin intermediul Granturilor SEE 2009-2014.

Asociatia Manageri fara Frontiere
Suntem o Asociatie independenta ce are drept scop dezvoltarea invatamantului romanesc prin sustinerea de cursuri avizate, conferinte si prin crearea de relatii de colaborare intre membri.