elefant.ro
 

Tabăra de Germană


Titlu: Tabăra de Germană
Descriere: TabaraDeGermana.ro oferă oportunități de educare și formare a copiilor și tinerilor, precum și cea mai variată ofertă de programe de învățare a limbii germane pentru copii și tineri.
URL: https://tabaradegermana.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: tabere de germană, ateliere de germană, tabere pentru tineri, ateliere pentru copii

Acest site a fost adaugat in data de 18/03/2020

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Lectii-Virtuale.ro oferă lecții online de Matematică Fizică Chimie
Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme cu lectii de teorie și exercitii rezolvate precum și teste cu indicații ce conțin rezolvarea completă, pe pași, la materiile Matematică, Fizică și Chimie. \\r\\nLecțiile cuprind materia de gimnaziu și liceu și sunt structurate conform programelor școlare.

magicland.ro
Educatie, jocuri, povesti si curiozitati despre animale, felicitari online, astronomie, natura, inventii, jucarii etc... totul pentru copii.

Meditatii cu Noi
Centru de meditatii organizeaza cursuri de limba engleza, limba romana, matematica, fizica, astronomie, informatica, limba japoneza si sah. Pregatire pentru examenul de capacitate, BAC, JLPT. Pentru mai multe detalii:\\r\\nwww.meditatiicunoi.ro\\r\\n0763030345/0729985251\\r\\n

Micii biologi
Pentru “micii biologi” de toate varstele. Biologia pe intelesul tuturor. Un blog educativ care permite folosirea experientei noastre pentru a invata.

lucrari de diploma informatica
Lucrari Diploma Informatica, Magazine Virtuale, Comert Electronic, Aplicatii si Documentatii functionale. Pagini web in php si mysql.