elefant.ro
 

Tabăra de Vară


Titlu: Tabăra de Vară
Descriere: TabaraDeVara.ro oferă posibilități de formare și cea mai variată ofertă de tabere pentru copii și tineri, precum sfaturi relevante părinților, cadrelor didactice, pedagogilor și lucrătorilor de tineret.
URL: http://www.tabaradevara.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: tabere pentru copii, tabere pentru tineri, tabere pentru elevii

Acest site a fost adaugat in data de 18/03/2020

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

dictionar-online.ro
Dictionar Online: roman-englez, englez-roman, francez-roman, german-roman, italian-roman, mitologic.

Cursuri Premium Teaching: Daca vrei Poti!
Vrei sa-ti gasesti un nou loc de munca, sa avansezi in cariera sau sa te recalifici? Premium Teaching te invita la cursurile:contabilitate ,inspector resurse umane, inspector protectia muncii, operator calculator, manager resurse umane, limba engleza.

Scoala de Tarot - Informatii articole si cursuri de tarot online
Nu exista tentatie mai mare pentru om decat aceea de a-si cunoaste viitorul. Adevarata putere a Tarotului este insa aceea de a va ajuta sa va construiti viitorul si mai putin aceea de a cunoaste un potential viitor. In acest site, veti descoperi semnificatiile cartilor de tarot, articole interesante despre utilizarea lui si puteti urma cursuri de tarot online profesioniste. Va voi destainui aici o mare parte din informatiile care, in general, sunt ascunse de ochii si urechile celor neinitiati.

Scoala149
\"Viitorul incepe de aici\"

Gradinita Timisoara: Prietenii lui Mickey Mouse | Bun venit!
Gradinita particulara PRIETENII LUI MICKEY MOUSE din Timisoara ofera conditii excelente pentru dezvoltarea armonioasa si siguranta copiilor. Bun venit!