elefant.ro
 

Cabinet avocat George Teodorescu


Titlu: Cabinet avocat George Teodorescu
Descriere: Cabinet de avocatura specializat in drept civil ofera consultanta si asigura reprezentare clientilor sai in domeniile: dreptul familiei, divort,partaj,incredintare minor,pensie intretinere,drept contencios administrativ, fiscal, fond funciar, clauze, abuzive, banci, cedo, contracte, proprietate intelectuala, drepturi autor, marci, inregistrate.
URL: https://www.avocatgefin.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat, divort, partaj, incredintare, minor

Acest site a fost adaugat in data de 16/02/2020

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 6

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pagina Executorilor
Catalogul National al Executorilor Judecatoresti din Romania. Cel mai simplu mod de a gasi un Executor Judecatoresc in Romania. Director Web Deluxe cu promovare SEO de calitate - Pagina Executorilor.

Infiintare firma in 5 zile!
Fii expert! Infiinteaza-ti singur firma in 5 zile! Iti oferim 3 argumente de necontestat. Detalii aici!

Freibott Law Firm Bodily Injury Attorneys
Firma Freibott serveste pe cei care au avut parte de leziuni corporale, leziuni cerebrale si leziuni de nastere în Delaware. Sunati la Freibott pentru a discuta despre dvs. si despre vatamarea corporala . Lasa-l sa lupte pentru a va compensa.

Gradeanu & Partners
Gradeanu&Partners este o companie de avocatura in plina dezvoltare cu clienti in Romania, Italia, Anglia, Croatia , Spania, Estonia . \"avocatura este tot atat de veche ca si magistratura, tot atat de nobila ca si virtutea, tot atat de necesara ca si justitia\". d\'Agusseau

Traduceri legalizate
Euroconcept Translations vă oferă servicii de traduceri autorizate şi legalizate în peste 30 de limbi din domeniile juridic, tehnic, economic, beletristic, medical, etc., precum şi interpretariat la preţuri competitive.