elefant.ro
 

MarkantConsult


Titlu: MarkantConsult
Descriere: Suntem o echipa de oameni pasionati, practicieni, cu dorinta de a oferi excelenta in consultanta si training. Specializati in: management, vanzari, comunicare si promovare. Dezvoltam programele discutand cu managerii si participantii, pentru a afla nevoile reale de invatare. Participantii adopta comportamente constructive, care duc la rezultate pe termen lung.
URL: https://www.markantconsult.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: training, coaching, leadership, management, curs management, curs leadership, curs coaching

Acest site a fost adaugat in data de 14/02/2020

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Curs vanzari pentru profesionisti
Premium Class reprezinta solutia ideala pentru orice companie ce are nevoie de un curs in vanzari. Ne adresam tuturor celor ce vor sa vanda mai mult, mai eficient si mai profitabil. Puteti obtine rezultate excelente numai cu un curs in vanzari prezentat de profesionistii Premium Class.

Gradinite.net
Gradinite particulare, afterschool, locuri de joaca. Stiri, sfaturi, poezii, cantece.

NextFaculty - Next Faculty
NextFaculty is a social learning place for faculty members. Seminar Topics, Paper Presentation, Jobs, Events and Learning form the core part of NextFaculty.

Scoala de Aviatie Civila,Aviatie,Scoala de Stewardese,Scoala de Aviatie
Scoala de aviatie civila Bucuresti - Scoala de Stewardese - Scoala de Zbor - Special Air Services este unul dintre leaderii scolilor de aviatie din Romania.

Gradinita particulara Sakura Bucuresti
Gradinita Sakura este amplasata in zona Obor, Str. Litovoi Voievod 62-64, sector 2, Bucuresti, si ofera copiilor dumneavostra un cadru instructiv educativ la cel mai inalt nivel, personal bine calificat, motivat si dornic de a dezvolta capacitatile copiilor dumneavostra.