elefant.ro
 

Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie


Titlu: Centrul medical Dr. Georgescu - Doctor Georgescu - Oftalmologie, Chirurgie
Descriere: Doctori cu multi ani de experienta in oftalmologie va asteapta la cabinetul din Pitesti pentru consultatii si servicii de calitate. Realizam stabilirea computerizata a dioptriilor si prescriem ochelari acolo unde este nevoie. Oferim consultatii si servicii medicale atat copiilor cat si adultilor.\r\n
URL: https://doctorgeorgescu.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: cabinet oftalmologie, doctori oftalmologie, cabinet medical pitesti, cabinet oftalmologic pitesti

Acest site a fost adaugat in data de 14/02/2020

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

retete de slabit
Vei alfa aici toate secretele depsre cum poti dobandi o infatisare de invidiat fara a fi nevoita sa ai parte de o dieta haotica.

Erectie Slaba la Barbati
Erectie slaba; barbatii care au probleme de erectie sau erectie slaba nu trebuie sa se ingrijoreze exista o solutie eficienta.

Aloe vera Forever - Produse Aloe Vera
Produse Aloe Vera de la Forever Living Products:cel mai mare cultivator,producator si distribuitor al produselor din Aloe Vera la nivel mondial.Pentru o sanatate de invidiat si o afacere prospera,consuma cele mai bune produse pe baza de Aloe Vera.

Cabinet implantologie Bucuresti
abinetul nostru situat in centrul capitalei doreste sa ofere tuturor celor ce il viziteaza intreaga gama de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism. Printre serviciile oferite de noi se numara: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara.

Q Clinic Medicina estetica si anti-aging
Q Clinic este specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii si ofera consultanta si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging.