elefant.ro
 

Doctor in uniforma - Producator romanesc de uniforme medicale


Titlu: Doctor in uniforma - Producator romanesc de uniforme medicale
Descriere: Doctor in uniforma a pornit de la nevoile specifice ale profesiei medicale si incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru\r\ntoate nevoile de uniforme medicale din spitale , clinici, cabinete medicale, sali de operatie, cabinete de cosmetica si masaj.
URL: http://drinuniforma.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: uniforme medicale, halate medicale, halate medicale polar

Acest site a fost adaugat in data de 14/02/2020

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

OXT.RO - magazinul online pt toti
OXT.RO - Reportofoane digitale profesionale stereo Olympus Sony , Disney Audio Video Foto digitale , Accesorii iPhone-iPod iTrip RoadTrip , Detectoare radar solare japoneze SuperCat, GPS la preturi excelente pe www.OXT.ro !!!

Magazin de mobila online
Ce poate fi mai usor decat sa faceti cumparaturile stand acasa in fata calculatorului , iar noi sa ne ocupam de tot. Cu un singur clik aveti produsele la usa.

Bijuterii din aur
Aici gasesti cataloage pentru bijuterii de aur, adrese de magazine care vand aur si alte informatii despre bijuteriile din aur.

Digital Video Recorder
Va oferim o gama variata de DVR Standalone la cele mai bune preturi de pe piata din Romania.\\\\\\\\r\\\\\\\\nDigital video recorder cu 4, 8 sau 16 canale .\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nhttp://www.ss-v.ro/dvr-stand-alone\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\n0742.297.297\\\\\\\\r\\\\\\\\n021.320.34.44

Ceaiuri Dammann
Avand o experienta vasta in domeniu, va invitam sa degustati unul din ceaiurile Dammann. Am cautat mereu sa oferim clientilor cele mai bune amestecuri cu cele mai sophisticate arome, iar ceaiurile Dammann sunt rezultatul cautarilor noastre. Pe siteul nostru veti gasi ceaiuri Dammann sub forma de pliculete, infuzii de ceai sau in cutii cadou pentru cunoscuti.