elefant.ro
 

www.Comic.Ro


Titlu: www.Comic.Ro
Descriere: Cand vezi un om razand nu te poti abtine nici tu din zambit, nu? Acest fenomen se datoreaza creierului tau ce face ca acest lucru sa fie aproape imposibil de rezistat. Acesta este rezultatul cercetarilor de la laboratorul Sophie Scott din cadrul University College London. Cand a monitorizat creierul subiectilor in timp ce acestia ascultau rasete, a descoperit ca regiunea corticala premotora a creierului, care pregateste muschii fetei pentru a se misca, a fost activata.
URL: https://comic.ro/

Categorie: timp liber > umor
Cuvinte cheie: comedie, umor, divertisment, rasul, mecanism autoaparare

Acest site a fost adaugat in data de 04/11/2019

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

bascalie.ro
Mergem pe relaxare! - Un site serios te poate inspira atunci cand vrei sa fii organizat, constiincios si eficient. Daca asta cauti... ai gresit adresa. La noi, totul e pe relaxare, haz si voie buna!

Bancuri Tari
O colectie de bancuri romanesti de calitate, organizate pe categorii.

Poze haioase
Poze Haioase, Poze Masini, Poze Vedete, Poze Animale, Poze sexy, Poze Motoare, Poze Funny, Poze Natura, Poze Copii, Poze Fete, Poze Baieti, Concursuri, Premii, Cadouri .

Desene Barbie - Desene animate cu Barbie
Site-ul Desene-Barbie, vine in intimparea fanilor si fanelor celebrei papusi Barbie cu cea mai mare colectie de filme si desene animate cu indragita eroina. Site-ul nostru este foarte usor de utilizat chiar si de cei mici care se pot bucura de o calitate video HD la toate desene animate dublate in limba Romana cu Barbie.

Bancuri | Bancuri noi | Bancuri tari
Cele mai noi bancuri, cele mai tari bancuri s-au reunit pentru distractie. Bancurile cu Bula si bancurile cu blonde sunt mai haioase aici.