elefant.ro
 

https://www.teracontainer.ro/


Titlu: https://www.teracontainer.ro/
Descriere: Crearea unui birou sau a unei locatii pentru firma poate impune de multe ori dificultati. Pentru a facilita tot procesul de constructie, Palmex iti pune la dispozitie o serie de containere de vanzare sau containere de inchiriat, la cele mai avantajoase preturi.
URL: https://www.teracontainer.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: containere multifunctionale, containere monobloc, containere de vanzare

Acest site a fost adaugat in data de 12/07/2019

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hale industriale si panouri sandwich
Societatea noastra a fost infiintata in anul 2004 si este specializata in constructii cu structura metalica (hale industriale cu sau fara panouri sandwich), sau alte tipuri de confectii metalice. Compania noastra este un jucator inportant in comercializarea panourilor termoizolante tip sandwich cu insertie de spuma poliuretanica sau vata minerala.

TAMPLARIE din PVC sau aluminiu cu geam termopan,glafuri, rulouri, jaluzele
Cosmit Term SRL - Ofera ferestre din tamplarie PVC Rehau Germania si Weiss Profil cu geam termopan profil E, jaluzele,rulori si glafuri. Raportul pret/calitate este imbatabil.

Imoconfort Agentie imobiliara
\\\\\\\\r\\\\\\\\nAgentia Imoconfort - intermediem cumparari-vanzari de apartamente,case-vile , terenuri,\\\\\\\\r\\\\\\\\nspatii comerciale, in Iasi si imprejurimi. oferim consultanta specializata,\\\\\\\\r\\\\\\\\ndocumentatie cadastrala, intocmirea actelor pentru notariat. Promtitudine si\\\\\\\\r\\\\\\\\nprofesionalism! \\\\\\\\r\\\\\\\\n

Producator Containere, birou, inchiriere containere
Containere, Containere birou, inchiriere containere tip birou, containere standard, containere sanitare, inchiriere containere depozit, containere second hand, containere speciale, office container., Containere, Producator containere de calitate la preturi fara concurenta.

Property management services romania
Property management in romania, property services, letting property, administration property, apartments, agency, management property and buildings, mantenance property