elefant.ro
 

SC IUCADICOM SRL - foglia.ro


Titlu: SC IUCADICOM SRL - foglia.ro
Descriere: Nume Firma: Foglia Tel: 0756500373 Email: contact@foglia.ro Adresa: Sos. Alexandriei, nr. 88, Sector 5, Bucuresti, Romania Cod Postal: 051538 Site: http://www.foglia.ro
URL: http://www.foglia.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: suport retro hartie igienica

Acest site a fost adaugat in data de 10/05/2019

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Haine originale Adidas Puma Nike
Haine Sport Import Germania Nike Adidas Puma, Ticouri Originale, Sorturi Originale, Adidasi Originale, Sepci Originale! Totul este pe sotc ! Livrare imediata ! Preturi pentru orice buzunar !

Asamblare DIP
Serviciile noastre includ asamblarea componentelor SMD cu utilajele din dotare de tip Siemens SIPLACE S25HM, S20, cuptor Rehm SMS-V6-N2, Seho MWM 3250, timpul de asamblare pentru componentele SMD fiind astfel de până la 40.000 componente/oră. Disponibilitate pentru execuţia seriilor mici şi mari.

Scaun Ergohuman, Scaun ergonomic Ergohuman
Scaunul Ergohuman este o fuziune perfecta de arta si stiinta, cu zone flexibile, care asigura un sprijin constant al spatelui si zonei lombare, bratele de sprijin reglabile si multi-dimensionale pt un suport de neegalat si o tetiera pivotanta reglabila

Centrale Termice
Centrale termice, aer conditionat, calorifere oferite de specialisti: http://quickshop.ro/

Verighete aur
Verighete aur din cele mai frumoase colectii, cu sau fara diamant, toate cu posibilitate de gravare si personalizare. Verighete minunate din aur alb, galben si roz, la orice buget doar la Bijuteria Teilor.