smokemania.ro
 

idieta.ro


Titlu: idieta.ro
Descriere: Cea mai fidela comunitate de femei sustine ca frumusetea, sanatatea, stilul de viata au doua dimensiuni: Body & Mind!
URL: http://www.idieta.ro

Categorie: diverse > femei
Cuvinte cheie: Dieta, slabire, sanatate, alimentatie, idieta

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mirese, nunti Kudika
Citeste pe Mirese Kudika cele mai atractive articole despre ziua cea mare, pregatirile necesare, cele mai frumoase rochii de mireasa sau machiajul potrivit.

Academia Felicia Novac - curs profesional de hair styling
Daca sunteti in cautarea unei meserii care sa va genereze pe viitor castiguri lunare surprinzatoare, cu siguranta trebuie sa luati in calcul un curs de calificare pentru meseria de hairstylist. Astfel, poti ajunge la un stadiu profesionist de evolutie, care iti va genera popularitate si recunoastere la nivel local sau national. Te asteptam cu oferte personalizate.

ingrijirea tenului
www.miss-lady.ro vinde din stoc accesorii machiaj , farduri,fond de ten,corectoare,ruj,creion de buze ,oje de la cele mai de renume marci la cel mai bun pret calitate pret.

Rochii de mireasa
Modele si preturi de rochii de mireasa. Posibilitate de comanda online.

Agenda de fashion
Agenda de fashion este un blog pentru femei si un ghid excelent pentru recomandari haine, incaltaminte, ceasuri genti si accesorii. Blog de fashion si shopping. Recomandari haine de dama, pantofi, rochii, tinute office, genti si accesori, ceasuri si parfumuri. Vezi ce si de unde sa cumperi online.