vivacredit.ro
 

Casa Andreea: de închiriat


Titlu: Casa Andreea: de închiriat
Descriere: Proprietar ofer spre inchiriere casa de vacanta cu suprafata utila de 150 m. p., 3 camere, 3 bai, bucatarie si living generos, parter + 1 etaj, si curte de 200 m. p., in satul 2 Mai, pe strada Falezei, cu vedere superba catre faleza, plajă şi mare
URL: http://www.casaandreea2mai.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: casaandreea2mai.ro, casa/vila de vacanţă, de închiriat, pe faleza, langa plaja, malul marii

Acest site a fost adaugat in data de 06/03/2019

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Servicii de Administrare Imobile
Va punem la dispozitie o gama larga de servicii de administrare imobile, case, vile, apartamente, cladiri de birouri. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\nIntretinere si reparatii pe baza de tarife sau contract , activand ca furnizor de servicii specializate de administrare pentru Asociatii de Proprietari.

Tranazctii imobiliare fara intermediar
Singurul portal imobiliar din Cluj cu anunturi de la proprietar, care contine descriere completa, poze, localizare pe harta, datele de contact a proprietarului.

Cadastru rapid
Cadastru executat rapid la preturi mici. Servicii de calitate cu aparatura performanta. Apelati cu incredere la noi. Tel.0766/358.184.

Lista imobiliara
Anunturi imobiliare - vanzari si inchirieri de apartamente, garsoniere, case, terenuri si spatii comerciale, constructii, oferte de cazare, schimburi de locuinte si servicii imobiliare.

Agentie imobiliara Bucuresti Vission House
Agentie Imobiliara Bucuresti Vission House va pune la dispozitie anunturi imobiliare de vanzari si inchirieri apartementa in Bucuresti Dorobanti Floreasca Nordului Herastrau Primaverii Stefan cel Mare