elefant.ro
 

Dentocalm


Titlu: Dentocalm
Descriere: Cu peste 20 de ani de experienta in spate, Dentocalm sta la dispozitia clientilor cu o gama variata de servicii care acopera toate ramurile medicinii dentare. De la Profilaxie si pana la Implantologie, pacientii cu probleme stomatologice dispun de toate tratamentele la fata locului fara a mai fi necesar sa se deplaseze la alte unitati medicale.\\r\\n
URL: https://dentocalm.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: aparat dentar cluj, fatete dentare cluj, albire dinti cluj, cabinet stomatologic cluj

Acest site a fost adaugat in data de 23/11/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

FLP Aloe Vera - Distribuitori Forever Living Products (FLP)
Produsele si afacerea Forever Living Products (FLP), distribuitori FLP, produse naturiste pentru sanatate si frumusete cu Aloe vera, informatii diverse despre planta Aloe Vera, afacere MLM de succes. Pachetele nutritionale Clean 9 si Lifestyle 30.

Ciuperca Kimbucha-elixirul viu
Băutura fermentată Kombucha este recunoscută la nivel mondial pentru proprietățile de detoxifiere, energizante și pentru efectul general de îmbunătățire a sănătății. Consumată dimineata, este o metoda excelentă de energizare, ajutând la trezirea rapidă a organismului. Consumată după-masa, poate oferi un boost de energie pentru un antrenament sau pentru exerciții fizice solicitante. Consumată seara, e cocktail un perfect cu rolul de a combate toxinele.

Medicina informativa
Informatii zilnice despre medicina, sanatate, diete, boli, medicamente, tratament.

Colegiul Medicilor Dentisti Brasov - CMD Brasov
Colegiul Medicilor Dentisti Brasov este format din stomatologi si dentisti care profeseaza pe teritoriul judetului Brasov, aici gasiti informatii utile.

Impotriva Caderii Parului
Sfaturi impotriva caderii parului pentru mame si factorii principali ce favorizeaza caderea parului. Descopera solutii eficiente impotriva caderii parului.