elefant.ro
 

Apartamente noi in Baneasa - Gradina Zoologica - La GLOIRE


Titlu: Apartamente noi in Baneasa - Gradina Zoologica - La GLOIRE
Descriere: Complexul rezidențial se află în zona Băneasa-Pipera, chiar pe malul lacului Valea Șaulei, având o poziție excepțională în vecinătate cu Aleea Privighetorilor și Grădina Zoologică, în cartier de vile liniștit și foarte verde si acces din str.Iancu. Nicolae
URL: http://www.lagloire.ro/ro/project-details/la-gloire-parc-du-lac

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente 3 camere Baneasa, apartamenete noi baneasa, Complex Parc du LAC-Baneasa-Gradina Zoologi

Acest site a fost adaugat in data de 14/11/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Imobiliare Sibiu
Direct Imobiliare Sibiu este un site de anunturi imobiliare din Sibiu unde gasiti anunturi direct de la vanzatori. Fara intermediari, fara agentii imobiliare si fara comision.

Icon Bay Miami Condos
Icon Bay Miami - 40 story tower with 300 waterfront luxury condominiums

PALA VERDE 2
Cel mai nou proiect imobiliar din Iasi, situat in zona Nicolina-Rond-Vechi, cu regim de inaltime D+P+2E+M, cu un numar toala de 19 apartamente, cu una, doua si trei camere, decomandate, amenajate la cheie, supafete cuprinse intre 32 si 57 mp utili, ideale si pentru programul Prima casa.

Case de vanzare Timisoara
Va oferim solutii imobiliare complete, anunturi imobiliare gratuite din judetul Timis, specializate pe vanzari, cumparari, schimburi si inchirieri de proprietati imobiliare ca apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale si terenuri libere. Inscrierea ofertelor pe site este gratuita atat pentru particulari cat si pentru agentiile imobiliare.

Ansamblu rezidential - Apartamente cu 2 camere
Ansamblul nostru este format dintr-un bloc de 4 etaje + pod cu structura cadre din beton armat cu zidarie POROTERM, 30 de centimetri grosime, eficienta energetic, Dotat cu termosistem de 10 cm. peretii despartitori din caramida POROTERM de 15 cm.