elefant.ro
 

Criticul Literar


Titlu: Criticul Literar
Descriere: Contactează Criticul Literar și solicită o prefață, recenzie sau text de prezentare pentru cartea ta. Ți se cere manuscrisul pentru a fi evaluat. Apelează la un profesionist al scrisului! Primești în 15 zile articolul critic!
URL: http://criticulliterar.ro

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: prefață carte, recenzie carte, articol critic, critic literar, critică literară

Acest site a fost adaugat in data de 30/07/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Carti Reviste Filme
Comanda cartile din colectia Adevarul Jurnalul National Cotidianul. 100 opere esentiale ale literaturii universale, biblioteca pentru toti

Ideea Europeană
Ideea Europeană va oferă o gamă variată de cărți și manuale școlare, romane și volume de beletristică, cărți didactice, dicționare și enciclopedii, precum și titluri din domeniile: dietă și sănătate, psihologie, psihanaliză, politică și paranormal. Sunt disponibile și o serie largă de e-book-uri, CD-uri, audiobook-uri și noutăți din toate domeniile literare.

Antoaneta Moga\'s blog
De cand am invatat sa citesc, cartile mi-au devenit tovarasi fideli. Compania lor poate mi-au imprimat felul de a fi: sunt ca o carte deschisa.

Carti
Aici vei gasi cele mai bune carti de citit, atat din literatura romana cat si din cea universala, selectate si aranjate intr-o colectie de carti online menita sa satisfaca cititorul din tine .

Cărți pentru copii - Librărie online | Librăria lui Andrei
Librărie românească online în Germania - cărți pentru copiii de toate vârstele. Livrare în toată Europa. Cele mai frumoase cărți pentru copii. Jocuri educative și distractive.