smokemania.ro
 

Ghid pentru sanatate


Titlu: Ghid pentru sanatate
Descriere: Aceast blog are scopul de a vă ajuta să faceţi schimbări sănătoase ale stilului de viaţă şi să înţelegeţi riscurile pentru sănătate.
URL: http://ghid-sanatate.blogspot.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: sanatate, boli, tratament, simptome

Acest site a fost adaugat in data de 13/06/2018

Voturi luna acasta : 10

Voturi total : 24

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hernie de disc
BioOrtoclinic ofera tratamente nechirurgicale pentru dureri de spate, hernie de disc, articulatii. Bio Ortoclinic este clinica de ortopedie si vertebrologie axata pe tratamente chirurgicale si nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, inferioare si bazin.

Analize medicale
Explicatii pentru cele mai frecvente analize medicale: hematologie, biochimie, markeri tumorali, microbiologie, citologie. Catalog cu laboratoarele de analize medicale grupate pe judete. Dictionar de termeni medicali cu explicatii ale bolilor.

Marire sani Cluj - Dr. Lucian Fodor
Pagina domnului dr. Lucian Fodor specialist în operaţii de mărire de sâni, corecţie nas şi in alte proceduri de \\r\\n\\r\\nmodelare corporală.\\r\\n

Case din Lemn
Case pe structura de lemn s-au construit din dorinta populatiei de a construi intr-un timp scurt si in mod eficient locuinte confortabile si durabile in timp.

Marire buze cu acid hialuronic Derma Estetique
Marirea buzelor cu acid hialuronic este una din cele mai spectaculoase si solicitate proceduri estetice, iar centrele Derma Estetique din Bucuresti si Constanta ofera de 8 ani clientelor sale posibilitatea de a obtine un look nou si indraznet, la un pret personalizat in functie conformatia naturala a buzelor, cu un rezultat perfect si garantat de o echipa medicala profesionista.Urmareste detaliile si afla de promotiile noastre pe site-ul clinicii: www.marirebuze.com