elefant.ro
 

Cabinet avocat Elena Andrei mediere contestatie litigii de munca sanctiuni


Titlu: Cabinet avocat Elena Andrei mediere contestatie litigii de munca sanctiuni
Descriere: Cabinet avocat Elena Andrei cu sediul in Bucuresti ofera asistenta juridica si consultatii juridice in litigii de munca. D-na avocat Elena Andrei are 20 de ani de experienta in dreptul muncii si isi poate reprezenta clientii in sedintele de mediere dintre salariat si angajator. Poti face contestatie si poti beneficia de daune morale si materiale daca ai primit decizie de sanctionare.
URL: http://www.ea-avocat.ro/dreptul_muncii.html

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat, dreptul muncii, litigii de munca, contract individual de munca, decizie de concediere

Acest site a fost adaugat in data de 31/05/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Avocat specializat in despagubiri la Fondul Proprietatea
Avocat Iulian Lepa va stau la dispozitie si ofer asistenta juridica pentru probleme de drept civil, retrocedari pe Legile 10 / 2001 si 247 / 2005, revendicari, drept comercial, drept administrativ si drept penal. Cabinetul de avocatura este situat pe Bulevardul Nicolae Balcescu nr. 36 iar consultatia juridica initiala este gratuita.

Avocat in Timisoara si cabinet de insolventa David & Zanescu
Societatea civila de avocati parteneri David si Zanescu din Timisoara ofera servicii de avocatura conform domeniilor de competenta. De asemenea, la sediul biroului de avocat functioneaza si un cabinet de insolventa. Oferim servicii de asistenta si reprezentare in instanta, redactare de acte si consultanta juridica. Pentru consultatii juridice online va rugam sa accesati formularul de contact.

Legis CTCE - Distribuitor autorizat CTCE Piatra Neamt
LegisCTCE.ro va ofera intraga gama de aplicatii legislative profesionale: Legis Studio, Legis Plus, Euro Legis, Intra Legis, Euro Jurisprdenta, precum si noul organizator electronic al activitatii avocatilor, Avocat PRO.

taxeimpozite.ro
Legislatie, formulare utile, taxe si impozite explicate pentru tine si afacerea ta.

Servicii de avocatura in Bucuresti
Servicii avocatura - cabinet Silviu Serban Bucuresti: acte infiintare srl, acte necesare firma, acte suspendare firma, asistenta juridica, birou avocatura Silviu Serban, avocat bucuresti, consultanta juridica, contract cesiune, contract comodat, contract de munca