elefant.ro
 

Start Academy Dermopigmentist


Titlu: Start Academy Dermopigmentist
Descriere: Start Academy Dermopigmentist se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in dermopigmentare. Poti accesa: Cursuri pentru avansati in grupe mai mari dar si Pregatire individuala prin programele ONE2ONE , sustinute de Formatori cu experienta si acreditari internationale! Cel mai important, oferim practica fiecarui cursant pe propriul model uman!
URL: http://www.curs-dermopigmentist.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Dermopigmentist, Dermopigmentare, Microblading, Microneedling

Acest site a fost adaugat in data de 28/04/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

CARTE-DIGITALA.RO
CarteDigitala.ro - Un magazin online creat special pentru a avea acces facil la cartile Audio si cartile PDF.

Profesor Meditatii Germana
Meditatii germana orice nivel. Profesor germana cu pregatire exceptionala si experienta. Mai multe detalii pe www.mediatii-germana.ro sau la tel: 0742074722-Purcaru Ina.

Afterschool sector 2 Bucuresti
Pache EduCenter este un afterschool situat in sector 2 Bucuresti, nou infiintat, avand ca scop pregatirea copiilor pentru trecerea spre clasele gimnaziale. Aici vor gasi sprijin in efectuarea temelor, isi vor imbogati cultura generala si cunoasterea limbilor straine.

Hanoi Language and Culture Tours - Learn Vietnamese
Learn Vietnamese, Vietnamese Language Tour Course

Translator si dictionar online in 7 limbi
Translator si dictionar online din limba romana in alte 7 limbi de circulatie internationala si invers. Traduce, corecteaza si pronunta orice cuvant sau expresie in limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara sau rusa. Foloseste tehnologiile Google Translate si Bing Translator.