vivacredit.ro
 

Ionescu & Novac - Societate civila de avocati


Titlu: Ionescu & Novac - Societate civila de avocati
Descriere: Oferim consultanta juridica in special in urmatoarele ramuri juridice:- in materia dreptului civil;- in materia dreptului penal;- in materia dreptului familiei;- in materia dreptului fiscal.- in materia dreptului muncii;- in materia dreptului comercial si al afacerilor;- in materia recuperarii creantelor;- reorganizare/lichidare/insolventa;- in materia daunelor auto, despagubiri;
URL: https://www.ionescu-novac.ro/

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat, avocat targu-mures, divort

Acest site a fost adaugat in data de 01/04/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Contabilitate pentru afacerea ta!
Contabilitate pentru afacerea ta. Expertii nostrii iti ofera servicii contabile de calitate la un pret avantajos. Lasa problemele contabile la noi si ocupa-te de conducerea afacerii. Cere o oferta de pret ACUM !

Mediator Turcu Bogdan
Medierea este un proces voluntar pentru rezolvarea disputelor, in care o a treia parte acceptata, denumita mediator autorizat , impartiala si neutra, fara putere autoritara in luarea deciziei, asista partile in disputa, in cadrul unei intalniri fata in fata, avand ca scop principal ca acestea sa ajunga la un acord acceptat, denumit acord de mediere, in beneficiul ambelor parti.

Pagina Avocatilor
Catalogul National al Avocatilor din Romania. Cel mai simplu mod de a gasi un Avocat in Romania. Director Web Deluxe cu promovare SEO de calitate - Pagina Avocatilor.

Patronul si Juristul in Romania Europeana
Iti doresti afaceri sigure si 100% legale? Cheia succesului sta ACUM in mainile tale! \"Patronul si Juristul in Romania Europeana\" este singura lucrare care te invata cum sa ai o afacere sigura si de lunga durata!

Traduceri legalizate in Bucuresti
Traduceri legalizate din/in limba engleza, Bucuresti. Traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei cu o mare experienta in domeniu.