elefant.ro
 

Ambulanta privata AmbuHELP


Titlu: Ambulanta privata AmbuHELP
Descriere: Serviciul de ambulanta AmbuHELP asigura transportul pacientilor cu ambulante performante in tara si in strainatate, la cele mai mici tarife, insotiti de ambulantier si brancardier, dar si asistate medical la nevoie. Asistenta medicala la evenimente.
URL: http://www.ambuhelp.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 14/03/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

G Ristea Traducator autorizat spaniola, romana in Bucuresti
Traducator si interpret autorizat de Ministerul Justitiei, spaniola romana si romana spaniola. Experienta la cel mai inalt nivel. Preturi avantajoase. Locatie: Bucuresti, cu posibilitate de deplasare in Romania si in strainatate.

Birou de Mediator VALERICA CIUPITU
Mediator Valerica Ciupitu - Servicii de mediere a conflictelor. Usor si rapid comparativ cu procesele din instanta.

Rafturi Depozitare - FrameWorks.ro
Frameworks comercializează și livrează gratuit la nivel național o gamă largă de rafturi metalice, rafturi depozitare, rafturi magazine, miniplatforme, scari si schele mobile din aluminiu.

Bauland - Parchet de calitate
Bauland, Bucuresti showroom ETAGE presteaza servicii de vanzare si montaj, intretinere parchet masiv, triplu si dublu stratificat, placare scari cu lemn, balustrade si pergole din lemn 100%.

Robinete industriale
Vannes Europe importa si comercializeaza direct de la producatorii externi, toata gama de robineti si echipamente industriale profesioniste la preturi competitive, dar si negociabile. Ne-am dezvoltat pentru a satisface cele mai complexe si exigente solicitari, oferind asistenta tehnica gratuita in alegerea si dimensionarea echipamentelor industriale.