elefant.ro
 

EMA LA SCOALA


Titlu: EMA LA SCOALA
Descriere: Scoala in alt mod: jocuri didactice, metode de predare, activitati extrascolare, fise de lucru si activitati pentru copiii din clasa pregatitoare si clasele primare
URL: http://www.emalascoala.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: scoala, activitati pentru copii, jocuri didactice, clasa pregatitoare

Acest site a fost adaugat in data de 13/03/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

didactic.ro
didactic.ro, portalul profesorului modern - stiri, lectii, teste, manuale, informatii pentru profesori

Invata Limba Italiana fara profesor Gratuit, 100 lectii audio
Invata si tu Limba Italiana Gratuit. Platesti doar transportul. Curs online de invatare a Limbii Italiene fara profesor din confortul casei tale. Cursul este format din 100 lectii audio care te vor ajuta sa poti purta o conversatie in limba italiana

Start Academy Dermopigmentist
Start Academy Dermopigmentist se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in dermopigmentare. Poti accesa: Cursuri pentru avansati in grupe mai mari dar si Pregatire individuala prin programele ONE2ONE , sustinute de Formatori cu experienta si acreditari internationale! Cel mai important, oferim practica fiecarui cursant pe propriul model uman!

Revista Tus ...ghidus!
Revista Tus este o revista online pentru copii cu povesti, poezii, benzi desenate, jocuri, concursuri si scurte filmulete pentru copii. revista Tus este disponibila in limbile romana, franceza, maghiara, germana si engleza si poate fi o buna sursa de material didactic si o modalitate de petrecere a timpului liber de catre copii.

Gradinite de stat
Care este legea bugetului de stat si ce datorii avem la bugetul de stat? Care sunt facultatile de stat din Romania? Informatii despre alocatia de stat pentru copii.