vivacredit.ro
 

TEAM BUILDING FRIENDS


Titlu: TEAM BUILDING FRIENDS
Descriere: Principalul scop al teambuilding-ului este de a imbunatati performantele intregii echipe. Servicii oferite: Tragere in poligon Zbor cu avionul Cursuri de supravietuire
URL: http://www.tbfriends.ro

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: team building, zbor cu avionul, tragere in poligon, cursuri de supravietuire

Acest site a fost adaugat in data de 26/01/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Poze Constanta
Un site numai cu Poze din judetul Constanta.Sunt expuse poze de pe plajele din 2 Mai, poze de pe plaja Corbu, plaja Costinesti,plaja Eforie,plaja Jupiter,plaja Mamaia,plaja Navodari-Tabara,plaja Neptun-Olimp,plaja Saturn,plaja Vadu,plaja Vama Veche, \\r\\nplaja Venus. Un site pentru divertisment.

sohbet
Sohbettek.Net Sohbet ve chat aramaları için kullanıcılarına hizmet veren, sohbet odaları üzerinde muhabbet edilmesi için yayın yapan Türkiye\\\\\\\'nin en iyi sohbet sitesidir.

tv online gratis
pe onesitetv.com puteti viziona canale tv online gratis din Romania si alte tari ca Franta, Italia, Germania

Dj nunta Bacau - Dj cip
Dj Cip va ofera pachete cu dj, dj si solista muzica populara, dj si muzica populara si muzica usoara pentru nunti, cumetrii si aniversari.Plus servicii de sonorizare si efecte speciale de lumini pentru diferite evenimente.

Test de Cariera European, test de consiliere si orientare profesionala
Afli ce aptitudini si competente personale ai realizand Testul de Cariera European. Orientarea si consilierea in cariera este importanta pentru managementul carierei si pentru a obtine succesul in cariera. In urma testului de cariera poti afla care sunt domeniile profesionale in care poti avea o cariera de succes.