smokemania.ro
 

Echipamente si accesoriiElectronice-Telecoms.ro


Titlu: Echipamente si accesoriiElectronice-Telecoms.ro
Descriere: Printre produsele noastre se numara: tragatoare cablu, aparate sudura, masura si control fibra optica, reflectometru OTDR, power metru, surse de lumina, echipamente, scule, accesorii si diferite consumabile. Printre marcile comercializate se numara Mills
URL: http://vanzari-electronice-telecoms.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: patchpanel, tragator cablu, aparat sudura, cric tambur, mediaconvertor fibra, platbanda inox, derulator

Acest site a fost adaugat in data de 26/01/2018

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Service-uri auto Auto Check Center
Doriţi să vă puteţi baza pe faptul că, în cazul unei reparaţii sau inspecţii, automobilul Dvs. e întotdeauna pe mâini bune. Cele mai bune perspective pentru un viitor de succes. Un concept puternic: Auto Check Center.

Zauman Recovery - Recuperare creante
Firma de recuperare creante / debite / datorii, ofera suport persoanelor juridice si fizice pentru recuperarea pe cale amiabila a creantelor de la debitori din Romania. Expertiza in Transport terestru si maritim, Asigurari, Logistica, Agribusiness - Analiza Gratuita a dosarului si procedura adaptata de recuperare debite.

automatizari statii betoane
Societatea noastra produce si asigura din stoc la preturi de producator toata gama de piese de schimb pentru statiile de betoane de tip CEDOMAL si SBMS (ELBA), dintre care exemplificam: malaxoare, arbori de malaxor, lagare, blindaje, lopeti, mansete.

Infogold - afaceri, firme, oportunitati
Portal de afaceri romanesc ce cuprinde informatii despre firme, despre produsele si serviciile pe care firmele inscrise le ofera. Portalul cuprinde informatii organizate pe categorii si anunturi cu oportunitati de afaceri oferite de companii.

Producator - Tabla Zincata Vopsita
Producator - Tabla Zincata si Tabla Zincata Vopsita (Pre Painted Steel Coils and Hot-Dip Galvanized Steel Coil)