vivacredit.ro
 

diabet2


Titlu: diabet2
Descriere: Despre proprietetile terapeutice ale fasolei, preparate si indicatii fitoterapeutice in diabetul tip2.
URL: https://diabe-2.blogspot.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: diabet, fasole, ceai din fasole, fitoterapie

Acest site a fost adaugat in data de 21/01/2018

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 16

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet veterinar sector 6 Lamyvet
Suntem un cabinet veterinar non-stop, din sectorul 6. Asiguram servicii medicale veterinare curente, ambulanta \\r\\n\\r\\nveterinara pentru cazuri de urgenta, nu numai in sectorul 6 al capitalei.

akh viena
clasmed.com va ofera servicii profesionale de consultanta in vederea spitalizarii in Austria. Nu ezitati sa intrati pe site-ul clasmed.com

Clinica hemoroizi
-OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se trateaza mai multe afectiuni precum psoriazis, varice sau disfunctii sexuale masculine printr-un tratament unic. Sunt prezentate date despre companie, tipurile de servicii si datele de contact ale clinicilor din tara. -OnClinic reprezinta o retea internationala de clinici specializate in tratamentul psoriazis-ului fara corticoizi, al varicelor, hemoroizilor si disfunctiilor sexuale masculine.

Portal de sanatate (acnee, cosuri ...)
Site-ul trateaza subiecte de tratament pentru sanatate in general dar are si scopul de a prezenta cauzele ce stau la baza declansarii aparitiilor de cosuri, efectele pe care tipurile de acnee le pot dezvolta la nivelul individului si tratamentele prin care acestea pot fi vindecate (acnee, cosuri, tratamentnaturist acnee si tratament naturist cosuri).

Aparat dentar dr. Ghiba Raluca
Clinica dedicata exclusiv Ortodontiei si Ortopediei dentofaciale, situata in Bucuresti.