vivacredit.ro
 

tratamente naturiste cu plante medicinale


Titlu: tratamente naturiste cu plante medicinale
Descriere: Site-ul este un caleidoscop al plantelor medicinale si cuprinde o descriere amanuntita a acestora-raspandire,aspect,recoltare,pastrare si preparare,precum si bolile tratate cu aceste plante medicinale. Tot in acest aici veti gasi tratamente naturiste pentru diferite boli,sfaturi pentru infrumusetare si revigorare,
URL: http://www.farmacianaturala.com/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: sanatate, tratamente naturiste, plante medicinale, boli

Acest site a fost adaugat in data de 15/01/2018

Voturi luna acasta : 6

Voturi total : 181

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cure de slabire, Herbalife, Slabire
Situl contine cele mai noi oferte si solutii referitoare la slabire, slabire, herbalife, celulita, cura de slabire, dieta, regim, cure de slabire, cura de slabit.

prosolution
Medicina reprezinta un subiect comun pentru doctori si chimisti. Se preocupa cu remediile, cea mai importanta preocupare fiind vindecarea medicamentoasa, terapii prin medicamente. Prosolution cerceteaza remediile folosite in farmacologie din momentul cand ele sunt administrate pana la vindecare.Farmacologia remediilor poate fi privita din doua perspective: Farmacocinetica pentru rezultatele in corp si Farmacodinamica pentru urmarile medicamentelor pe corpul bolnavilor.

biorezonanta
Medicina moderna va deveni din ce in ce mai mult preventiva, indreptandu-se spre o medicina a omului sanatos. Urmarim realizarea acestui scop, pe baza principiilor biorezonantei magnetice, cu ajutorul sistemului de diagnostic,metaterapie Metatron.

Cura de Slabire » Slabire Rapida » Cetona din Zmeura
Extractul de cetona din zmeura este un supliment natural utilizat in cura de slabire rapida, deoarece activeaza arderea grasimilor si imbunatateste metabolismul. Creste noradrenalina prin defalcarea grasimilor din corp si alimente. Extractul de cetona din zmeura este antioxidant si antidepresiv. De asemenea scade cantitatea de zahar din sange prin marirea naturala a insulinei. Este un puternic suprimator al apetitului, slabeste rapid si fara exercitii fizice obositoare.

Hemoroizi
Tratement hemoroizi fara operatie prin metode moderne, avand la dispozitie medici specializati in boala hemoroizi, practic cea mai competitiva echipa din Romania. Detalii pe http://www.hemoroizii.org