vivacredit.ro
 

tratamente naturiste cu plante medicinale


Titlu: tratamente naturiste cu plante medicinale
Descriere: Site-ul este un caleidoscop al plantelor medicinale si cuprinde o descriere amanuntita a acestora-raspandire,aspect,recoltare,pastrare si preparare,precum si bolile tratate cu aceste plante medicinale. Tot in acest aici veti gasi tratamente naturiste pentru diferite boli,sfaturi pentru infrumusetare si revigorare,
URL: http://www.farmacianaturala.com/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: sanatate, tratamente naturiste, plante medicinale, boli

Acest site a fost adaugat in data de 15/01/2018

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 129

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Clinica hemoroizi | Cum Sunt Tratati Hemoroizii
Cum Sunt Tratati Hemoroizii. Clinca hemoroizi trateaza hemoroizi interni si hemoroizi externi. Tratamente pentru toate tipuriile le hemoroizi.Clinica pentru hemoroizi. Vezi top clinica hemoroizi si afla care este cea mai buna clinica pentru hemoroizi.

Cabinet Stomatologic
Cabinet Stomatologic Q-dent este un cabinet stomatologic dotat cu echipamente de ultima generatie unde medicii stomatologi folosesc tehnici moderne fara durere.Acest cabinet stomatologic este situat in Sector 1 pe B-dul Ion Mihalache aproape de piata 1 Mai si Domenii. In aceasta locatie sunt efectuate toate procedurile stomatologice cunoscute: Urgente Stomatologice, Profilaxie, Estetica Dentara, Pedodontie, Endodontie, Protetica, Ortodontie, Chirurgie, Implantologie, Parodontologie.

Dr. Stomatolog Specialist Laura Petrescu
Stomatologie de calitate. Un motiv in plus sa zambesti mai des!

4SLIM
www.4slim.ro este primul magazin naturist online dedicat exclusiv slabitului! La noi veti gasi cele mai bune produse care va vor ajuta sa aveti o silueta de invidiat! De la Ceaiuri pentru slabit, la crème anticelulitice si pastile pentru slabit, le veti gasi pe toate la noi, la cele mai bune preturi! Telefon: 021.230.00.63 Email: contact@4slim.ro Web: www.4slim.ro

TratamenteCuCeaiuri.ro - Proiect Fares Tratamente Cu Ceaiuri
Povestea Fares incepe de pe timpurile stramosilor daci, apoi a renascut in 1929 la poalele Sarmisegetuzei, prin munca farmacistului Andrei Farago, pionierul fitoterapiei romanesti. In prezent, Fares este lider pe piata ceaiurilor si a remediilor din plante medicinale din Romania, datorita respectului pentru traditie si pasiunii cu care intreaga echipa de specialisti descopera moduri noi de a folosi plantele in slujba sanatatii oamenilor.