vivacredit.ro
 

copilul.ro


Titlu: copilul.ro
Descriere: www.copilul.ro - comunitate virtuala a parintilor interesati de cresterea, dezvoltarea, educatia si sanatatea copilului.
URL: http://www.copilul.ro

Categorie: diverse > copii
Cuvinte cheie: copil, copii, santate, comunitate, parinti, copil sugar, nasterea

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Petreceri copii si spectacol ursitoare botez
PETRECERI COPII. Organizare petreceri copii cu animatori pentru copii - clown, zane, printese, Hannah Montana, Spiderman, Batman ...\\r\\nUrsitoare botez. Ursitoare pentru botez cu muzica, coregrafie si text ursitoare personalizat.

Magazin Cosmetice Bebe
Magazin online cu branduri atent selectionate pentru copii cu personalitate.

Scaune auto copii
Coletto va pune la dispozitie scaune auto pentru copii, dispozitive obligatorii pentru transportul copiilor in autoturisme.\\r\\nScaunele auto Coletto sunt dotate cu sisteme isofix si centura Top Tender. \\r\\nProfitati de preturile avantajoase si cumparati acum cele mai sigure scaune auto pentru copii.

Bratara cu informatii vitale
Safeid sunt bratari de siguranta (medicale) ce pot fi customizate cu numele tau, informatiile tale medicale, un numar de telefon la care se poate suna in caz de urgenta etc.\\r\\n\\r\\nSunt ideale pentru copii si persoane in varsta ce se pot rataci usor in diferite situatii. In caz ca se ratacesc sau ajung intr-o situatie de urgenta informatiile imprimate pe bratara le poate salva viata.

mami.ro
MAMI.ro -portal interactiv pentru (viitoare) mamici: forum, albume foto, informatii despre sarcina, nastere si cresterea copilului, concursuri cu premii!