elefant.ro
 

Restaurant Nunta Bucuresti


Titlu: Restaurant Nunta Bucuresti
Descriere: Restaurantul Casa Brandusa va sta la dispozitie cu saloane de nunta elegante in sectoarele 3 si 5. Mai multe detalii si oferte pe site.
URL: http://restaurant-casabrandusa.ro/

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: restaurant nunta, salon nunta, restaurant sector 3

Acest site a fost adaugat in data de 15/11/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Retete culinare deosebite
Retete culinare deosebite pentru orice eveniment deosebit sau obisnuit.

Restaurant La Nasu organizare nunti, mese festive
Restaurantul La Nasu Crangasi Bucuresti dispune de un salon ce permite organizarea in conditii excelente de mese festive, petreceri, nunti, botezuri, mese de afaceri, cocktail-uri, revelion, petreceri 1 Martie, 8 Martie

Agentia Select Mariaj
Pentru ca stim sa valorificam tot ce este mai pretios in viata, dar mai ales timpul, noi cei care facem parte din echipa dreamevents suntem aici pentru dumneavoastra, pentru a va face sa va bucurati de fiecare moment al evenimentului pe care il traiti fara sa aveti grija vreunui amanunt si pentru a face din acesta un eveniment de vis!

Evenimente Pitesti - Hotel Rehoma - Evenimente-pitesti.ro
Un standard înalt de calitate este ceea ce promite Palace Events să ofere fiecărui oaspete care îi trece pragul, iar personalul amabil şi bine pregătit întâmpină oaspeţii nu ca pe nişte clienţi ci ca pe nişte prieteni, oferindu-le cele mai bune servicii din oraş şi nu numai.

Piscina in aer liber
Restaurant si Hotel Casa Enache-Scrovistea este un punct de atractie pentru turistii aflati in cautarea distractiei, oameni de afaceri sau persoane ce doresc sa petreaca la cele mai frumoase evenimente din viata lor: botez, nunta, zile de nastere, evenimente la piscina in aer liber, teambuildinguri.