vivacredit.ro
 

Cazare muncitori Iasi


Titlu: Cazare muncitori Iasi
Descriere: Camere de inchiriat in Iasi, in regim de hostel. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 1, 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj.
URL: http://www.cazaremuncitoriiasi.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare ieftina iasi, cazare muncitori iasi

Acest site a fost adaugat in data de 26/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 102

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Vila Marinn Costinesti
Complexul Marinn ***este situat in statiunea Costinesti si este este format din doua vile moderne Vila Marinn 1 si Vila Marinn 2 situate la mai putin de 2 min de plaja(de la etajul 2 al vilelor se poate vedea plaja din Costinesti). Complexul dispune de centrala termica proprie, apa calda Non – Stop, parcare proprie, internet wireless, terase, bucatarii si de o gradina superba.

Hoteluri si pensiuni Sinaia
Catalog online cu spatii de cazare din Sinaia: pensiuni, vile si hoteluri la care se pot face rezervari online sau telefonic, direct la proprietari sau prin agentie de turism. Cele mai mici preturi la cazarea in Sinaia.

Pensiuni Moldova
Acest site isi propune sa prezinte o lista cit mai completa cu pensiuni din Moldova , posibilitatile de cazare in zona Moldovei si atractiile turistice de aici

Cazare hoteluri pensiuni
Cazare la hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente in regim hotelier. Rezervari online fara interemediar, fara comisioane. Sute de hoteluri, pensiuni si vile din Romania.

informare turistica
portal de informare turistica