vivacredit.ro
 

Cazare muncitori Iasi


Titlu: Cazare muncitori Iasi
Descriere: Camere de inchiriat in Iasi, in regim de hostel. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 1, 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj.
URL: http://www.cazaremuncitoriiasi.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare ieftina iasi, cazare muncitori iasi

Acest site a fost adaugat in data de 26/10/2017

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 105

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

All Hotels
Portal romanesc cu hoteluri si unitati de cazare din toate judetele tarii, cu informatii detaliate despre conditii, oferte si date de contact pentru rezervari.

Cazare Timisoara
Cazarea la Hotelul Koronna din Timisoara este alegerea perfecta atunci cand este vorba de odihna sau vacanta. Pe scurt, daca ai vrea sa te simti ca acasa si nu sa fii doar un numar, dorinta ta de cazare se poate realiza foarte usor daca alegi cazare la Hotelul Koronna din Timisoara, unul dintre cele mai stilate hoteluri din Timisoara.

Ghid de Calatorie
GhidCalatorie.info va ofera un ghid virtual al celor mai vizitate orase din intreaga lume. Impreuna cu noi puteti descoperi cele mai interesante obiective turistice si cele mai frumoase destinatii de vacanta!

Pensiunea Valea Cocorei
Pensiunea Valea Cocorei este situata in Parcul Natural Bucegi, la doar 5 minute distanta de Telecabina Pestera. Pensiunea Valea Cocorei are in dotare 14 camere, situate pe doua nivele, departe de aglomeratia oraselor, un loc special pentru relaxare.\\r\\nRestaurantul Cocora, are o capacitate de 60 de locuri, dotata cu bar si TV.

Penthouse Claudia Brasov - Cazare regim hotelier
Cauti cazare in Brasov?Te asteptam in acest caz la Penthouse Claudia din Brasov, un loc extravagant si de lux in care linistea casei tale si intimitatea personala conteaza cel mai mult.Penthouse Claudia este situat într-o zona rezidentiala noua din Brasov(Avantgarden 3 Bartolomeu) la 5 minute de mers cu masina de centrul istoric.Oferim spre inchiriere in regim hotelier un apartament cu doua camere si living, elegant, cochet, utilat si mobilat complet, dotat cu 2 terase, parcare proprie si Wifi.