vivacredit.ro
 

Cazare muncitori Iasi


Titlu: Cazare muncitori Iasi
Descriere: Camere de inchiriat in Iasi, in regim de hostel. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 1, 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj.
URL: http://www.cazaremuncitoriiasi.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare ieftina iasi, cazare muncitori iasi

Acest site a fost adaugat in data de 26/10/2017

Voturi luna acasta : 22

Voturi total : 75

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cazare Litoral
Oferta de cazare din litoralul romanesc prin site-ul CazareLitoral.info; vezi unitatile de cazare de pe malul Marii Negre care iti ofera servicii turistice pentru vacanta ta. Fiecare unitate de cazare are date de contact, poze, descriere si posibilitatea de a rezerva direct la proprietari fara comisioane sau alte metode intermediare.

Cazare Brasov
Portal turistic al Judetului Brasov, ce prezinta oferte si informatii despre posibilitati de cazare si agrement in localitatile turistice, dar si informatii utile si culturale despre zonele montane.

Cazare Breaza
Veti putea gasi pe acest site toate informatiile necesare fiecarui turist, precum: cazare Breaza, hoteluri Breaza, pensiuni Breaza si de asemenea locatii din Breaza.

Cazare regim hotelier Bucuresti
Agentie ce ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti, inchirieri apartamente si garsoniere pe termen scurt, Garsoniere regim hotelier Bucuresti, Apartamente in regim hotelier,Regim hotleier in Bucuresti.Cazare regim hotelier Bucuresti garsoniere.

Hotel Ambassador Best Western - cazare Timisoara - 4 stele
Hotel 4 stele Timisoara ofera servicii de cazare intr-o zona linistita a orasului. Hotelul Ambassador face parte din cel mai întins lanț hotelier din lume.