vivacredit.ro
 

Cazare muncitori Iasi


Titlu: Cazare muncitori Iasi
Descriere: Camere de inchiriat in Iasi, in regim de hostel. Oferim spre cazare camere mobilate, avand 1, 2, 3 sau 4 paturi, si dotate cu baie proprie in camera, sau camere cu un numar mai mare de paturi (pana la 6 paturi/camera) cu baie si spatiu sanitar la comun, pe fiecare etaj.
URL: http://www.cazaremuncitoriiasi.ro/

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare ieftina iasi, cazare muncitori iasi

Acest site a fost adaugat in data de 26/10/2017

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 144

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

turism-360.ro
Oferte de turism pe litoral, Cazari, Circuite, Rent a car, Sejururi la mare, avion, excursii, bilete avion, autocar, transporturi, vacante, calatorii, agentii de turism, munte, mare.

Cazare Romania – Turistbooking
Cazare Romania la hoteluri, pensiuni, vile, cabane, apartamente regim hotelier, garsoniere regim hotelier in Romania : Turism si Pensiuni : Turistbooking .RO

Pensiunea Casa Markus
Oferta de cazare in localitatea balneara Baile Boghis

Cazare Ieftina Austria
Cazare ieftina Viena, fara avans, la pensiuni si hoteluri de 3 si 4 stele, de la 39 euro/zi/camera dubla, cu parcare si mic dejun inclus, plus informatii turistice ! La pensiunile si hotelurile LUCINEL veti gasi mai mult decat o simpla cazare !

Cazare Romania | cazare litoral. cazare la munte. statiuni balneare.
ro-cazari.ro ofera servicii de cazare in Romania (cazare litoral, cazare munte, cazare statiuni balneare, delta dunarii) in contextul alegerii celei mai bune oferta de cazare descrise de catre unitatea respectiva. In acelasi timp sunt prezentate obiective turistice si descrierea zonei de cazare pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie deprinsa din aceste informatii. Pentru fiecare unitate inscrisa sunt prezentate o descriere a unitatii, facilitati unitate, facilitati camera, pret / camera