vivacredit.ro
 

De pluta - produse din pluta si lemn


Titlu: De pluta - produse din pluta si lemn
Descriere: Povestea noastra a inceput cu doar un an in urma. Cork Boutique s-a născut dintr-o necesitate: aceea de a crea ceva mai frumos, mai natural si mai ușor de utilizat. Este o evadare din cromaticul anost din cele ce ne inconjoara. Produsele din această gama cu un design original romanesc sunt eco-friendly, aduc valoare spatiului in care ne petrecem timpul, sunt decorative, elegante si nu in ultimul rand utile.
URL: http://www.depluta.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: lemn, pluta, suporti pahare, cutii servetele, organizator birou,

Acest site a fost adaugat in data de 15/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Instalatii Panouri Fotovoltaice
Sistemul de panouri fotovoltaice oferit de RoEnerg acopera intreg pachetul produse si servicii pentru implementarea sistemului dumneavoastra de producere a energiei din resurse solare.

dioxid.ro
Va punem la dispozitie gheata carbonica pentru o petrecere cu adevarat minunata. Gheata se va folosii atatat in pahare cat si pe ringul de dans,creeand o atmosfera superba.

Mobiladoro- Mobila bucatarie
Oferta noastra de mobila si servicii se refera la amenajarea oricarui spatiu de interior, astfel se creaza interioare personalizate pentru fiecare client in parte.

vidanjare | desfundare canal | fose septice ecologice | colectare deseuri
Firma noastră oferă toată gama de servicii si sisteme ecologice. Asiguram servicii de vidanjare si desfundare canal. Oferim montaj, proiectare si servicii de pentru : fose septice, stații de epurare, separatoare de grasimi.

IMPORTATOR BICICLETE LEADER FOX
Importator oficial in Romania al bicicletelor Leader Fox. Gama completa de biciclete pentru copii, oras, munte si biciclete electrice.