vivacredit.ro
 

De pluta - produse din pluta si lemn


Titlu: De pluta - produse din pluta si lemn
Descriere: Povestea noastra a inceput cu doar un an in urma. Cork Boutique s-a născut dintr-o necesitate: aceea de a crea ceva mai frumos, mai natural si mai ușor de utilizat. Este o evadare din cromaticul anost din cele ce ne inconjoara. Produsele din această gama cu un design original romanesc sunt eco-friendly, aduc valoare spatiului in care ne petrecem timpul, sunt decorative, elegante si nu in ultimul rand utile.
URL: http://www.depluta.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: lemn, pluta, suporti pahare, cutii servetele, organizator birou,

Acest site a fost adaugat in data de 15/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fuste
Fustele sunt catalogate ca fiind printre cele mai uzuale articole vestimentare. Sunt atat de preferate deoarece merg purtate cu tot felul de incaltari cum ar fi, balerini, pantofi cu toc, tenesi, sandale, etc.)

Nunti
www.nuntidevis.net este un website care va pune la dispozitie tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a organiza nunta dorita. Urmand sfaturile si informatiile noastre veti avea o nunta de vis.

Seminee
Seminee modulare, care permit montajul rapid si curat. Seminee echipate cu sistemul “ardere curata”, sistem de combustie secundara, neefiind poluante.

Solutie decapanta - Linia de produse EMEX
Tencuiala decorativa silicatica - ROMTEHNOCHIM produce intreaga gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri cat si alte produse necesare prioritar in segmentul de constructii, sub marcile EMEX si NEOMATT, la cea mai inalta calitate. Pardoseli, tencuieli. lacuri - cel mai bun raport calitate pret: emex.ro grund de amorsare

strong