smokemania.ro
 

masaj


Titlu: masaj
Descriere: Realizam în bucuresti și brasov masaj de relaxare pentru eliminarea oboselii, masaj terapeutic pentru imbunatatirea tonusului muscular, sau masaj cu miere pentru imbunatatirea circulatiei sangvine și efect anticelulitic puternic. Masajul de relaxare se efectueaza cu uleiuri aromate sau creme cu extracte din plante.
URL: https://steaua-divina.ro/info/masaj

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: naturist, sanatate, diagnostic, tratament, natural, clinica, masaj

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Salina Plant
Ajuta in cazul unor probleme legate de alergii, sinuzite, stari de epuizare, stres, insomnie, imunodepresii. Cel mai important efect pe care-l are aerul salin, este acela de decongestionare si dezinfectare a mucoaselor cailor respiratorii

Diabet tratamente naturiste
Pe acest blog poti afla totul despre tratamentul naturist al diabetului. Descopera alimentele si plantele care pot inversa boala definitiv. Scade glicemia si scapa de medicamentele orale doar modificand alimentatia.

Slabeste rapid, eficient si sanatos
Te-ai saturat de diete si retete de slabire fara succes?! Apeleaza cu incredere la expertii Herbalife. Noi te putem ajuta cu siguranta!Oricare ar fi scopul tau, de a slabi, de a te intretine sau de a te ingrasa, programele noastre special create pentru tine sunt exact ceea ce ai nevoie.\\r\\n

emedonline.ro
Enciclopedia Medicala Online. Dictionar de medicamente, dictionar medical online, boli, simptome, interventii, analize medicale, tratamente naturiste, sarcina si nasterea.

Retete Culinare
Retete Culinare prezentate video , Prezentarile retetelor sunt facute de catre un maestru in arta culinara si se pot gasii in restaurante cu specific.