orange.ro
 

masaj


Titlu: masaj
Descriere: Realizam în bucuresti și brasov masaj de relaxare pentru eliminarea oboselii, masaj terapeutic pentru imbunatatirea tonusului muscular, sau masaj cu miere pentru imbunatatirea circulatiei sangvine și efect anticelulitic puternic. Masajul de relaxare se efectueaza cu uleiuri aromate sau creme cu extracte din plante.
URL: https://steaua-divina.ro/info/masaj

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: naturist, sanatate, diagnostic, tratament, natural, clinica, masaj

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet Stomatologie Dr. Lupu
La Dr.Lupu – cabinet de medicină dentară actuală, veti fi inconjurat de prietenie si profesionalism.\\r\\nEchipa noastra va raspunde prompt la problemele tale dentare.

Ejaculare prematura
Remedii medicale garantate pentru disfunctii sexuale masculine, ingrediente fara efecte secundare nedorite si efecte imediate asupra simptomelor deranjante. Personal medical calificat pentru consultanta gratuita.

www.cardioclinic.ro
Ca o confirmare a standardelor de calitate pe care ni le-am impus, CardioClinic este primul laborator privat din Romania care a fost acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie – Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara, la sectiunea de ecografie transtoracica standard, stand astfel alaturi de prestigioase laboratoare de ecografie cardiaca din Europa.

Torticolis tratament si recuperare
Torticolis tratament. Torticolis spasmodic sau congenital si fizioterapie (ultrasunet electroterapie) - cabinet de recuperare medicala Bucuresti prin exercitii de kinetoterapie si masaj terapeutic (efectuam si masaj anticelulitic si de relaxare)

Bioalchimia.com
Produsele oferite de noi nu contin ingrediente chimice sau sintetice, ci au in compozitie uleiuri biologice\\r\\nde inalta calitate si materii prime vegetale, in cea mai mare parte provenite din agricultura biologica controlata.