vivacredit.ro
 

reflexoterapie


Titlu: reflexoterapie
Descriere: Tratamentul prin reflexoterapie se efectueaza prin apasarea diferitelor puncte sau zone de pe corp care corespund anumitor organe. Prin aceasta se obtine imbunatatirea unor funcții ale organelor bolnave. Reflexoterapia se efectueaza pe talpi, palme sau pe cap.
URL: https://steaua-divina.ro/info/reflexoterapie

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: reflexoterapie, sanatate, diagnostic, tratament

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

INGRIJIRE PERSONALA SI COSMETICE la super oferte - Monmag.ro
Ingrijire personala si cosmetice pentru un look fabulos. La Monmag.ro vei descoperi o gama variata de produse pentru ingrijirea pielii, a tenului si parului, la cele mai avantajoase preturi. Comanda online si nu rata promotiile!

Erectie Slaba Cauze
Erectie slaba dupa fumat? probleme legate de erectie slaba din cauza tigarilor. Citeste despre tratamentele pentru erectie slaba.

Psoriazis | Tratament psoriazis
Psoriazis nu este contagios de la o persoana la alta, dar se transmite genetic, deci poate fi mostenit de la parintii la copiilor lor.

Implant dentar pret 250 de euro
Noi credem că tratamentul bazat pe implanturi dentare trebuie să devină mult mai răspândit si accesibil. Tehnologia a avansat in ultimii ani, intervențiile sunt mult mai sigure si de aceea promovăm o ofertă de implant dentar bun și ieftin care poate rivaliza cu lucrările protetica tradiționale.

Orin Romania
Multi dintre noi detinem dureri ale coloanei lombare, iar majoritatea durerilor sunt dimineata cand ne ridicam din pat sau dupa o perioada lunga de condus sau stat la birou. Orin Romania a gasit solutia pentru indepartarea durerilor de spate! Va recomandam aparatul Ulticare LT-99, care s-a dovedit a fi un real ajutor la domicilu. Pe langa faptul ca ameloriaza durerea dar si ajuta la inlaturarea treptata a acesteia si la eliminarea medicamentelor, recastigand astfel confortul pierdut.