smokemania.ro
 

reflexoterapie


Titlu: reflexoterapie
Descriere: Tratamentul prin reflexoterapie se efectueaza prin apasarea diferitelor puncte sau zone de pe corp care corespund anumitor organe. Prin aceasta se obtine imbunatatirea unor funcții ale organelor bolnave. Reflexoterapia se efectueaza pe talpi, palme sau pe cap.
URL: https://steaua-divina.ro/info/reflexoterapie

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: reflexoterapie, sanatate, diagnostic, tratament

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Retete de slabit pentru toti
Retete de slabit usoare, retete de slabit eficiente, retete de slabit pentru toti, retete de slabit fara calorii, sfaturi pentru retete de slabit, retete de slabit simple, retete de slabit fara calorii

Masaj erotic in Brasov
Experimentează senzaţii rafinate, încântătoare şi regenerante, prin masajul senzual tantric, topindu-te în mângâieri! Folosim uleiuri de bună calitate, ce incită prin arome exotice, misterioase, având efecte euforice şi afrodisiace.

Salina Verde
Aerul de salina nu este poluant, nu irita mucoasele fiindca este total lipsit de alergeni.Temperatura este constanta, umiditatea ridicata (55-65%), iar cristalele de sare din aer leaga particulele de ioni, astfel aerul din incapere devine curat si sanatos, oferind echilibrul de care are nevoie sistemul imunitar.Ajuta in cazul unor probleme legate de alergii, sinuzite, stari de epuizare, stres, insomnie, imunodepresii

detartraj sector 2
Clinica Stomatologica ElvetoDent este infiintata in anul 2004 si vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. Obiectivul clinicii noastre este să ofere pacienților săi tratamente și soluții oricărui tip de problemă prin diverse servicii stomatologice.

Tratamente naturiste
Compania noastra va pune la dispozitie tratamente naturiste pentru orice tip de afectiune ati avea. Atat pe site-ul nostru, cat si in magazinul nostru din Bucuresti zona obor gasiti solutia potrivita pentru un stil de viata sanatos - tratamente naturiste accesibile. Toate produsele noastre contin numai ingrediente naturale.