vivacredit.ro
 

reflexoterapie


Titlu: reflexoterapie
Descriere: Tratamentul prin reflexoterapie se efectueaza prin apasarea diferitelor puncte sau zone de pe corp care corespund anumitor organe. Prin aceasta se obtine imbunatatirea unor funcții ale organelor bolnave. Reflexoterapia se efectueaza pe talpi, palme sau pe cap.
URL: https://steaua-divina.ro/info/reflexoterapie

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: reflexoterapie, sanatate, diagnostic, tratament

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Acupunctura Bucuresti
Despre acupunctura ca mijloc de tratament alternativ al medicinei alopate. Cabinet de acupunctura in Bucuresti, sector 2. Informatii generale despre acupunctura, meridianele si punctele acupuncturale, raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.

Telemedicina
Abonamente de monitorizare cardiaca prin tehnici de telemedicina. Telemedicina disponibila pentru pacienti si medicii de familie

Slabit sanatos | slabit treptat
Logica de a slabi adaptata metabolismului tau. Cum sa slabesti pana vei ajunge la greutatea ideala pentru tine fara sa existe riscul de a te mai ingrasa vreodata.Daca nu ai reusit sa slabesti cu ajutorul dietelor de slabit sau pastilelor de slabit, sau daca dupa ce ai slabit te-ai intors la greutatea initiala, atunci intelegerea propriului metabolism te va ajuta sa-ti cunosti organismul, sa slabesti treptat, sanatos si fara sa te mai ingrasi vreodata

Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea
Cabinet de stomatologie in Timisoara cu oferta de tratamente pentru toate tipurile de afectiuni dentare. De asemenea lucrari de protetica, respectiv proteze si fatete dentare, totul pentru a reda zambetul oricarui pacient. Un medic dentist care poate si trebuie sa fie prietenul familiei si va face o oferta de abonamente stomatologice.

Prospecte medicamente
Oferim Prospect pentru orice medicament sau supliment naturist ce ajuta la sanatatea d-voastra, prospecte ce contin instructiunile de dozare , administrare si efectele adverse posibile ale acestora.