orange.ro
 

reflexoterapie


Titlu: reflexoterapie
Descriere: Tratamentul prin reflexoterapie se efectueaza prin apasarea diferitelor puncte sau zone de pe corp care corespund anumitor organe. Prin aceasta se obtine imbunatatirea unor funcții ale organelor bolnave. Reflexoterapia se efectueaza pe talpi, palme sau pe cap.
URL: https://steaua-divina.ro/info/reflexoterapie

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: reflexoterapie, sanatate, diagnostic, tratament

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ochelari de vedere
Primul site de Optica Medicala on - line din Romania - Pentru tine si familia ta si prietenii tai - probeaza on line diferite modele de rame de ochelari stand comod in fata PC - ului tau , comenzi on line lentile de contact si ochelari de vedere , consiliere gratuita in alegerea ochelarilor de vedere si multe informatii utile prin intermediul sectiunilor aflate pe site sau on line direct messenger yahoo , skipe sau telefonic .

Tratamente Hemoroizi
Blog despre tratamentele afectiunilor proctologice: hemoroizi, fisuri anale, abces perianal: sunt prezentate tratamente naturiste si traditionale precum si metode de prevenire.

Tigare electrica, tigare electronica
De ce tigara electronica? Simplu..pentru a fuma sanatos sau de ce nu, a te lasa de fumat!!! Situl contrine oferte de pret pentru cele mai noi aparate de masaj, tigare electronica si tigari electrice. Situl mai contine si informatii si sfaturi utile.

Cauze pietre la rinichi
Site-ul nostru va ofera toate informatiile necesare legate despre una dintre cele mai raspandite dureri ale corpuli uman, colica renala. Articole interesante despre cauze si simptome.

procosmetic
echipamente salon, consumabile salon, produse profesionale saloa, produse de infrumutesare, infrumutesare, gene false, make up, vopsea par, vopsa gene si sprancene, tratamente corporale, tratamente faciale, unghii false profesionale