orange.ro
 

reflexoterapie


Titlu: reflexoterapie
Descriere: Tratamentul prin reflexoterapie se efectueaza prin apasarea diferitelor puncte sau zone de pe corp care corespund anumitor organe. Prin aceasta se obtine imbunatatirea unor funcții ale organelor bolnave. Reflexoterapia se efectueaza pe talpi, palme sau pe cap.
URL: https://steaua-divina.ro/info/reflexoterapie

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: reflexoterapie, sanatate, diagnostic, tratament

Acest site a fost adaugat in data de 14/10/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Oralfarm.ro - magazinul online realizat de specialisti
Magazinul online Oralfarm.ro si revista cu acelasi nume, este cel mai complet mijloc de informare si solutie practica pentru problemele de igiena orala pentru care pana acum, n-au existat rezolvare sau informatii.

Neurologiepediatrica.ro - portal de neurologie pediatrica romaneasa
Un portal al neurologiei pediatrice romanesti cu multe informatii despre afectiuni neurologice la copii prin prisma medicului specialist. Articole si informatii pentru parinti ce se confrunta cu un copil cu afectiuni neurologice.

pastile de slabit
Slabire rapida care asigura rezultate excelente si vizibile dintr-o combinatie unica de ingrediente naturale. Pastile de slabit care va ajuta cu adevarat si se dovedesc a fi cele mai eficiente pentru pierderea in greutate.

Terapii alternative
Totul cu ajutorul unor terapeuti de exceptie, cu calificari deosebite in domeniul inforenergeticii(bioenergie stiintifica moderna), al masajului, reflexoterapiei, astrologiei, dietoterapiei si aromoterapiei.

Stimulente Sexuale Naturale
Stimulente Sexuale Naturale,Lubrifianti. Magazin online pentru sănătatea sexuală,Produse pentru inbunatatirea vieti sexuale,.Magazinul Dvs de incredere.