elefant.ro
 

Tescovina


Titlu: Tescovina
Descriere: Tescovina este un mare reglator al funcțiilor vitale și prin aceasta întârzie efectele îmbătrânirii.Tescovina strugurilor de culoare inchisa au cel mai ridicat continut de resveratrol, cel mai puternic antioxidant descoperit de cercetatori. Ajută la dilatarea vaselor de sânge,\\ Stimulează circulația sângelui etc.
URL: https://tescovina.blogspot.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: remedii naturiuste, fitoterapie, tescovina

Acest site a fost adaugat in data de 07/10/2017

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 23

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Farmacia Etero Pharm esenta sanatatii tale
Farmacia Etero Pharm este specializata in furnizarea medicamentelor pe baza de prescriptie medicala si a medicamentelor fara reteta, care imbunatatesc sanatatea si bunastarea intregii familii.

Implant Dentar
Lipsa unor dinti pot afecta modul in care o persoana mananca, vorbeste si chiar arata.Pentru aplicarea cu succes a unui implant dentar sunt necesare anumite conditii locale si generale.

endocrinologie craiova
Cabinetul Medical de Endocrinologie Dr Paraliov Andreea a fost deschis in mai 2010 in Craiova pe strada Imparatul Traian,nr 57 si se afla in relatie contractuala cu CAS Dolj,Programari la tel 0723189359 si 0351405658.

Transpiratie Excesiva
Daca antiperspirantul tau nu te mentine uscat, incearca ceva care functioneaza cu adeverat. Perspirex este un antiperspirant de incredere impotriva transpiratiei excesive si hiperhidroza.

Slabeste sanatos cu Herbalife
Programe de slabire, programe de ingrasare si alimentatie sanatoasa cu produse Herbalife.