smokemania.ro
 

Astali Consulting


Titlu: Astali Consulting
Descriere: Oferim servicii profesionale de consultanta cat si marketing si web-marketing, web design si identitate vizuala prin sigle, bannere, mape de prezentare.
URL: http://www.astaliconsulting.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: consultanta, marketing, web marketing, sigle, web design, logo, mape de prezentare

Acest site a fost adaugat in data de 17/09/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 1215

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Anunturi publicitate
Anunturi gratuite din toata Romania pe pumba.ro, anunturi gratis de mica publicitate. Cel mai bun site de anunturi gratuite din Romania.

Publicitate in ziarul Romania Libera
Publicare anunt de mica publicitate in editia tiparita a ziarulul Romania Libera. Aparitie in ziar in maxim 24 ore! Plata card bancar, sms, OP. Ieftin!

calendare personalizate
Realizam o gama variata de calendare personalizate: calendare de birou, calendare de perete, calendare de buzunar. Calendarele personalizate se tiparesc digital, pe diferite tipuri de gramaje de la 130 la 300g.

Reclame eficiente pe ecran LED 40 mp Mures
Spatii publicitare de impact, pe ecranul LED de 40 metri patrati, prin ANICOadvertising. Zona cu trafic ridicat in municipiul Targu Mures, pe E60, langa REAL si PRAKTIKER. Promovare eficienta. 3600 spoturi video, incepand de la 80 euro lunar.

Distributie pliante Cluj Napoca
Expert Delivery este curierul tau local. Cele mai mici tarife pentru distributie de pliante, flyere, door hangere, reviste si cataloage din Cluj Napoca.