vivacredit.ro
 

Astali Consulting


Titlu: Astali Consulting
Descriere: Oferim servicii profesionale de consultanta cat si marketing si web-marketing, web design si identitate vizuala prin sigle, bannere, mape de prezentare.
URL: http://www.astaliconsulting.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: consultanta, marketing, web marketing, sigle, web design, logo, mape de prezentare

Acest site a fost adaugat in data de 17/09/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1224

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

drop mail
Distributie de pliante, create exclusiv pentru acest serviciu si plasarea acestora pe clantele usilor. Distributia de Door Hangere este cel mai puternic serviciu de Direct Marketing datorita faptului ca materialele publicitare ajung in proportie de peste 95 la suta in casele oamenilor, unde pot fi studiate cu atentie si chiar de mai multe ori.

Instrument online pentru cercetare consumatori
Afla exact ce-si doresc consumatorii tai, lansand cercetari online direct din propriul birou, la cele mai mici preturi. Targetare geografica si socio-demografica posibila. Branduri alaturi de oameni !

Carti de vizita Online
INKU.ro - Sursa dumnevoastra de carti de vizita si modele de carti de vizita online. Va punem la dispozitie ce mai mare gama de modele profesionale/ premium de carti de vizita si cea mai completa gama de finisaje disponibila pe piata – toate sub un singur acoperis cu productie proprie. Modelele si finisajele noastre vor produce intotdeauna carti de vizita deosebite – unicat.

InterMedia Studio
InterMedia Studio este o agentie de publicitate din bistrita care ofera servicii complete de design si productie publicitara la cele mai inalte standarde de calitate.

Mediapress - Mica publicitate in presa scrisa
Mediapress Advertising - Oferim urmatoarele servicii: publicare anunturi de mica si mare publicitate in ziarele nationale, locale, si internationale; promovare campanii de publicitate, difuzare spoturi radio-tv nationale si locale.