vivacredit.ro
 

Gray Residence Iasi


Titlu: Gray Residence Iasi
Descriere: Ansamblul Gray Residence, amplasat in zona centrala a Iasului, cuprinzand 16 de apartamente. Aceste apartamente au o zona excelenta, pozitionate la 5 minute de UMF cu vederea spre padure.
URL: https://grayresidenceiasi.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente copou, apartamente centru iasi, pret de la dezvoltator, rate la dezvoltator

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2017

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 70

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Imoconfort Agentie imobiliara
\\\\\\\\r\\\\\\\\nAgentia Imoconfort - intermediem cumparari-vanzari de apartamente,case-vile , terenuri,\\\\\\\\r\\\\\\\\nspatii comerciale, in Iasi si imprejurimi. oferim consultanta specializata,\\\\\\\\r\\\\\\\\ndocumentatie cadastrala, intocmirea actelor pentru notariat. Promtitudine si\\\\\\\\r\\\\\\\\nprofesionalism! \\\\\\\\r\\\\\\\\n

Apartamente Focsani
Oferta imobiliare de apartamente in Focsani mereu actualizata. In functie de interesul dumneavoastra agentia noastra va pune la dispozitie cele mai bune oferte din zona.

Vanzari Directe Imobiliare
Anunturi si oferte imobiliare Mures Constanta Bucuresti Cluj Alba Brasov Timisoara vanzari sau inchirieri imobiliare fara comision si fara intermediari. Prin intermediul site-ului vdi.ro aveti posibilitatea de a vinde sau inchiria oferte imobiliare: apartamente cu o camera, apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, apartamente cu mai mult de 4 camere, terenuri, constructii noi, spatii comerciale, toate acestea fara comisioane si fara intermediari.

Case din lemn
Constructiile realizate pe structura de lemn reprezinta o modalitate accesibila de a construi o casa si de a o intretine in timp, asigurand ocupantilor sai toate cerintele de confort. De asemenea, casele construite in acest sistem se adapteaza oricarui stil arhitectural, atat traditional, cat si celui contemporan ori futurist.

Real Estate VBI
Cerintele clientilor au stat a baza proiectelor arhitecturale, amprenta personala este cea care face diferenta! Drept dovada, In perioada septembrie 2011- februarie 2016, am construit 8 imobile care reunesc peste 310 apartamente.