vivacredit.ro
 

Bucium House Iasi


Titlu: Bucium House Iasi
Descriere: Toate apartamentele se predau la cheie, cu finisaje de lux de cea mai inalta calitate. Din dotarile standard nu lipsesc: central termica proprie, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, obiecte sanitare. Pentru fiecare apartament finisajele pot fi personalizate la cererea clientului.
URL: https://buciumhouse.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente iasi, pret de la dezvoltator, comision 0, apartamente la cheie

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2017

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 69

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchirieri apartamente noi
Inchirieri apartamente noi. Blogul prezinta informatii cu privire la site-urile unde puteti afla anunturi de inchirieri apartamente noi in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, Iasi, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Constanta, etc.

vand casa otopeni
Casa de vanzare in Otopeni, zona rezidentiala deosebita, inaltine P+M, cu o suprafata construita 163 m2, teren 400 m2, deschidere 17 m, gradina frumos amenajata cu terase , gazon, pomi fructiferi. Casa este din lemn masiv, barne cu imbinare coada de randunica. 3 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie, 2 bai, pod inalt de 2,5 m, 2 balcoane, 2 terase Poze la – www.romeochivu.cabanova.com Tel – 0729410601

Apartamente popesti leordeni
Aveti posibilitatea de a achizitiona o locuinta foarte spatioasa intr-un imobil nou, cu un regim de inaltime redus, intim si civilizat in cadrul caruia sunt oferite spre vanzare un numar de 24 de unitati locative.

apartamente bacau proprietari
Apartamente proprietari de vanzare apartament cu 2 camere din bacau oferte verificate telefonic cu descriere completa cu amanunte detaliate astfel sa poti cumpara in cunostiinta de cauza.Toti proprietari ii gasesti aici, cu numar de telefon si decsrierea completa a apartamentului

Imobiliare Iasi - Apartamente de vanzare Iasi
Fidelia Casa Iasi - agentie imobiliara, vanzari apartamente iasi, vanzari case - vile Iasi, vanzari terenuri Iasi, spatii comerciale Iasi.