orange.ro
 

Bucium House Iasi


Titlu: Bucium House Iasi
Descriere: Toate apartamentele se predau la cheie, cu finisaje de lux de cea mai inalta calitate. Din dotarile standard nu lipsesc: central termica proprie, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, obiecte sanitare. Pentru fiecare apartament finisajele pot fi personalizate la cererea clientului.
URL: https://buciumhouse.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente iasi, pret de la dezvoltator, comision 0, apartamente la cheie

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2017

Voturi luna acasta : 9

Voturi total : 35

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

apartamente noi Iasi
Vindem apartamente noi in Iasi in rate fara avans cu 1, 2 sau 3 camere, case, terenuri . Cumpara acum un apartament in ansamblul rezidential Visan si bucura-te de aerul curat si privelistea superba!

Agentultau
Cumpararea unui imobil nu este doar o investitie, ci un vis de-o viata.Lasat în seama noastra, acest proces devine usor, iar rezultatul rasplateste încrederea acordata.

REALESTATE ROMANIA
REALESTATE ROMANIA REAL ESTATE LISTING ROMANIA REALESTATE HOUSES APARTMENTS VILLAS HOTELS LANDS PLOTS OFFICE SPACES COMMERCIAL SPACE INDUSTRIAL SPACES. PUBLICITATE ONLINE

Park Residence
Park Residence este un complex de case situat in zona Tocile - Sadu, judetul Sibiu. Pentru detalii suplimentare va invitam sa accesati acest link

TRANZACTII IMOBILIARE ON LINE
Tranzactii Imobiliare on line anunturi imobiliare Cluj ,direct de la proprietari,fara intermediari,fara comision.Primul serviciu de tranzactii directe din Romania ,baza de date cu anunturi care contin datele de contact ale proprietarilor, o descriere amanuntita a proprietatii si un set de fotografii profesionale.