vivacredit.ro
 

Bucium House Iasi


Titlu: Bucium House Iasi
Descriere: Toate apartamentele se predau la cheie, cu finisaje de lux de cea mai inalta calitate. Din dotarile standard nu lipsesc: central termica proprie, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, obiecte sanitare. Pentru fiecare apartament finisajele pot fi personalizate la cererea clientului.
URL: https://buciumhouse.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente iasi, pret de la dezvoltator, comision 0, apartamente la cheie

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2017

Voturi luna acasta : 5

Voturi total : 57

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

INCHIRIEZ CAMERA IN VILA 100E GHENCEA
Inchiriez in GHENCEA camere in vila, cu baie comuna (100E) ,cu baie individuala (150E) ,garsoniera (180E) mobilate(parket, pat, saltea, sifonier, noptiera, masa TV, birou, televizor, cuptor cu microunde, servicii de tv prin cablu si internet, gresie, faianta, cada, ghiuveta, wc, masina de spalat, frigider) cu incalzire pe GAZ (calorifere), baie cu DUS, WC, CADA.Pentru detalii - 0766616996 ; http://www.chiriex.ro ; camerechirie@gmail.com

Spatii Birouri Brasov
Vanzare Cumparare Inchiriere Spatii Birouri Brasov . Oferte Actualizate Zilnic . Promovare Gratuita .

Apartamente Titan - vanzari inchirieri garsoniere apartamente 2 3 4 camere
Apartamente Titan. Vanzari si inchirieri garsoniere apartamente 2 3 4 camere oferite de Galaxy Imob Bucuresti.

Imobiliare Vanzari
Portal de imobiliare cu vanzari din toate judetele Romaniei. Vanzari de garsoniere, apartamente de 2 camere, 3 camere si 4 camere, case si vile, terenuri intravilane si terenuri extravilane.

Case din lemn
Activând o perioadă îndelungată (din 1995) în domeniul construcţiilor din zidărie, am decis să testăm piaţa caselor din lemn. Succesul deosebit şi aprecierea considerabilă din partea beneficiarilor pe care casele noastre le-au dobândit ne-au încurajat să ne extindem şi să ne concentrăm eforturile exclusiv pe construcţia caselor ecologice din lemn.