orange.ro
 

Bucium House Iasi


Titlu: Bucium House Iasi
Descriere: Toate apartamentele se predau la cheie, cu finisaje de lux de cea mai inalta calitate. Din dotarile standard nu lipsesc: central termica proprie, tamplarie termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica, obiecte sanitare. Pentru fiecare apartament finisajele pot fi personalizate la cererea clientului.
URL: https://buciumhouse.blogspot.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente iasi, pret de la dezvoltator, comision 0, apartamente la cheie

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 38

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

creditimobiliar.ro
creditimobiliar.ro - Ghidul de credite pentru locuinta cu sfaturi, stiri, instrumente si toate oferte de credit ipotecar si credit imobiliar din Romania

Apartamente Ieftine - Phoneix Residence
Situat in zona de Nord a Bucurestiului, Phoenix Residence este, foarte probabil, cel mai indraznet proiect imobiliar din Zona de Nord, datorita dimensiunilor sale, locatiei, finisajelor si nu numai. Apartamente ieftine Phoenix Residence.

Apartamente si garsoniere Bucuresti Dorobanti
Agentie imobiliara Dorobanti - vinde si inchiriaza garsoniere si apartamente 2 camere, apartamente 3 camere, apartamente 4 camere in Bucuresti Dorobanti.

Casa Prahova
Site de prezentare a unei case din judetul Prahova zona superba de vacanta.

Anunturi imobiliare Iasi
Anunturi imobiliare din Iasi adaugate de agentii sau proprietari. Acum ai posibilitatea de a trimite anunturi imobiliare gratuite pe un portal de imobiliare unde vor fi cu siguranta vizibile pentru cei interesati sa cumpere sau sa inchirieze in Iasi.