smokemania.ro
 

Agentia de Casting - actori, figuratie speciala, modele


Titlu: Agentia de Casting - actori, figuratie speciala, modele
Descriere: Agentie de casting din Bucuresti specializata pe furnizarea de personaje pentru reclame, filme, videoclipuri dar si pentru sampling, hostess sau prezentari de moda.
URL: http://www.agentiadecasting.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: casting, actori, figuratie speciala, modele, dansatori, cascadori, sportivi, reclame, casting film

Acest site a fost adaugat in data de 14/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabine si cazi cu hidromasaj
Vilux Design srl este o firma privata romaneasca ce activeaza din anul 1994, fiind o prezenta continua in domeniul de constructii si amenajari interioare – ca producator de obiecte si accesorii sanitare. In prezent ne ocupam cu: productia de cazi de baie cu si fara hidromasaj si cabine de dus; importul de accesorii sanitare si solutii de aromaterapie si dezinfectie pentru cazi;montaj, service, intretinere si curatire pentru cazile cu hidromasaj.

Agricultural Machinery, Submersible Pumps, Diesel Engines
Manufacturer and Exporter of Agricultural machinery, Diesel Engine, Diesel engine spares, Generators,Submersible Pumps, Pumpsets, Turbine, Blower type Engine,Sprayer, Sprinklers, Thresher, Chaff Cutter, Rice Huller, Emery Mill, Grinding Mill, Portable generator, power generator, four stroke engine , Agricultural Spare Parts And Agriculture Machinery Spare Parts Includes Transmission Belts, farm Equipment from India.\\r\\n

constantin butuc fotograf
10 ani de experienta in fotografie!

Business Consulting VS
Interested in growing your business? We are specialized in business development, business coaching, mentoring for small and medium businesses.

Transport antichitati, relocari sedii
Organizam curse, transporturi de marfa si mobilier catre orice adresa din tara si international ( UE - Uniunea Europeana , Republica Moldova , Serbia , Bulgaria etc.) cu plecarea din Bucuresti, respectand intodeauna termenii de timp si costuri reduse.