orange.ro
 

Agentia de Casting - actori, figuratie speciala, modele


Titlu: Agentia de Casting - actori, figuratie speciala, modele
Descriere: Agentie de casting din Bucuresti specializata pe furnizarea de personaje pentru reclame, filme, videoclipuri dar si pentru sampling, hostess sau prezentari de moda.
URL: http://www.agentiadecasting.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: casting, actori, figuratie speciala, modele, dansatori, cascadori, sportivi, reclame, casting film

Acest site a fost adaugat in data de 14/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Kit supraveghere video
Pe site-ul nostru veti gasi cele mai ieftine kituri de supraveghere video cu 4, 8 si 16 camere profesionale pentru tine sau afacerea ta! Sistemele de supraveghere video complete aduc avantaje certe imediat dupa implementare. Sunati acum la unul din numerele afisate pe site si beneficiati de cele mai ieftine preturi kituri supraveghere video. Pentru aceia dintre dvs. cu afaceri in domeniul halelor, parcurilor auto va recomandam kituri de supraveghere video cu camerele IP exterioare.

Case De Lemn
SC Nerva Prodcom SRL va ofera case de lemn, o gama larga de: casute de gradina, case chertate, case americane, foisoare, scari si usi la cele mai avantajoase preturi.

Romcarbon procesator de mase plastice
Descriere: ROMCARBON este un portofoliu de afaceri care acţionează în principal în domeniul procesării maselor plastice, deservind cu precădere sectoarele alimentar, agricol, industrial, portofoliul nostru de produse reunind peste 2000 de tipo-dimensiuni.

Expertul in aparatura medicala
Distribuim echipamente medicale oftalmologice, aparatura medicala, echipamente medicale si instrumentar chirurgical, biomicroscoape, lensmetre, perimetre computerizate, combine oftalmologice, autorefractometre, mobilier medical.

generator sudura
Importator aparate de sudura Telwin , aparate de sudura Kemppi , aparate de sudura Miller si Lincoln USA. Oferim toata gama de aparate sudura profesionale si industriale cat si generatoare de curent